محتوای خبری معاونت بهداشت

در راستای برنامه تحول سلامت در بخش بهداشت

برگزاری کارگاه منطقه ای کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران

به منظور تامین نیروی کارشناس سلامت روان در تیم سلامت مراکز سلامت جامعه و در راستای ارائه خدمات نوین سلامت به جمعیت تحت پوشش، چهارمین روز از کارگاه منطقه ای "کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، به منظور تامین و استقرار نیروی کارشناس سلامت روان در تیم سلامت مراکز سلامت جامعه و در راستای اجرایی سازی برنامه های تحول سلامت در بخش بهداشت و ارائه خدمات نوین سلامت به جمعیت تحت پوشش، چهارمین روز از کارگاه منطقه ای "کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه" با حضور جمعی از کارشناسان و کارشناسان ارشد متقاضی همکاری در واحدهای تحت پوشش دانشگاه، روز شنبه دوازدهم دی ماه سال جاری در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
این کارگاه کارگاه آموزشی-توجیهی که همه شرکت کنندگان آن از متقاضیان همکاری در واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند، از تاریخ پنجم دی ماه سالجاری آغاز و به مدت شش روز تا چهاردهم دی ماه ادامه خواهد داشت.
آشنایی با نظام شبکه بهداشتی درمانی، تشریح برنامه های موجود در بسته خدمت ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آشنایی با برنامه خودمراقبتی در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد و همچنین بروز رسانی و ارتقای دانش، مهارت و توانمندی متقاضیان از جمله اهداف برگزاری این کارگاه شش روزه است.
گفتنی است، تشریح چارچوب برنامه های سلامت روان، گروه های هدف برنامه، آموزش مداخلات در حوزه پیشگیری از مصرف مواد، آموزش مهارت های زندگی اعم از خودآگاهی، برقراری ارتباط موثر، مهارت جرات مندی و حل مسئله، مدیریت هیجان ها، آموزش مهارت های فرزندپروری، سبب شناسی اعتیاد، آشنایی با عوامل خطر اعتیاد و انواع مداخلات پیشگیری از جمله سرفصل های آموزشی روزهای اول تا سوم این کارگاه بود.
در جریان چهارمین روز کارگاه، دکتر فهیمه فتحعلی لواسانی روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اصول اساسی مشاوره، مداخلات روانشناختی در اختلال افسردگی و اختلال اضطراب را تشریح کرد و در ادامه دکتر حمید براهیمی کارشناس بیماری های غیرواگیر گروه بیماری دانشگاه علوم پزشکی تهران، خودمراقبتی در حوزه سلامت روان را آموزش داد.
لواسانی اهداف مشاوره در نظام مراقبت های اولیه سلامت را تسکین علائم روانپزشکی، رشد توانایی و ظرفیت تصمیم گیری آگاهانه و سازنده، توانمندسازی افراد در حل مسئله و نیز کمک به تغییرات مطلوب رفتاری خواند و در ادامه انواع مداخلات و تکنیک های روانشناختی در افسردگی، اختلالات اضطرابی، سوگ، مشکلات ارتباطی و مشکلات انطباقی را آموزش داد.
توضیح اینکه، پس از اتمام دوره آموزشی توجیهی مذکور، آزمون علمی برگزار و متقاضیان پس از قبولی در آزمون علمی و  مصاحبه، از طریق شرکت های تأمین نیروی انسانی بصورت قراردادی دعوت به همکاری می شوند./ق

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی



کلمات کلیدی
تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *