محتوای خبری معاونت بهداشت

معاونت بهداشت دانشگاه برگزار کرد

کارگاه آموزشی تضمین کیفیت در آزمایشگاه های تشخیص عفونت های منتقله از آب و غذا با تمرکز بر باکتری های ویبریوکلرا، سالمونلا و شیگلا

در راستای تحقق اهداف آزمایشگاه مرجع سلامت و استقرار استانداردهای مدیریت کیفیت در آزمایشگاه های بهداشتی، کارگاه آموزشی "تضمین کیفیت در آزمایشگاه های تشخیص عفونت های منتقله از آب و غذا" در دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کارگاه آموزشی "تضمین کیفیت در آزمایشگاه های تشخیص عفونت های منتقله از آب و غذا" روز شنبه پانزدهم اسفندماه سال جاری با حضور دکتر غلامرضا حمزه لو کارشناس مسئول امور آزمایشگاه های معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمدمهدی سلطان دلال استاد میکروب شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه، دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه، افسانه خوشخو سوپروایزر آزمایشگاه مرجعع بهداشت دانشگاه، مسئولین علوم آزمایشگاه های معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شهیدبهشتی، البرز، ساوه، قزوین، اراک، قم و جمعی از کارشناسان فنی آزمایشگاه مرکز بهداشت استان و شهرستان های تابعه، در محل دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار شد.
گفتنی است؛ کارگاه آموزشی مذکور در راستای تحقق اهداف آزمایشگاه مرجع سلامت و استقرار استانداردهای مدیریت کیفیت در آزمایشگاه های بهداشتی برگزار شد.
از جمله سرفصل های آموزشی این کارگاه می توان به اپیدمیولوژی و نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا، نمونه گیری و تشخیص آزمایشگاهی سالمونلا، شیگلا و Ecoli، کنترل کیفیت در میکروب شناسی بیماری های منتقله از آب و غذا و مدیریت ایمنی و دفع پسماندهای عفونی در آزمایشگاه اشاره کرد.
تشریح استانداردهای نمونه برداری و ترانسپورت ویبریو کلرا، شرایط نگهداری نمونه ها در محیط Carry-Blair و همچنین توضیحاتی در خصوص محیط A Peptone جهت تکثیر و جداسازی ویبریو از دیگر باکتری های موجود در نمونه مدفوع و اصول درمان دارویی  عفونت های ویبریوکلرا براساس توصیه های NCCLS از دیگر موضوعات آموزشی کارگاه "تضمین کیفیت در آزمایشگاه های تشخیص عفونت های منتقله از آب و غذا" بود./ق

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی

تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *