محتوای خبری معاونت بهداشت

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از اجرای طرح ویزیت رایگان بیماران مناطق محروم و حاشیه نشین حوزه تحت پوشش دانشگاه

هشتمین مرحله طرح جهادی دست های مهربان به صورت همزمان در چهار منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرستان های ری، اسلامشهر و جنوب تهران اجرا شد.

گالری عکس1
گالری عکس2

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، هشتمین مرحله طرح جهادی ویزیت رایگان بیماران مناطق محروم و حاشیه شهر تهران روز پنجشنبه سوم دیماه سال جاری با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما به ترتیب معاونین فنی و اجرایی این معاونت، دکتر علیرضا امینی منش کارشناس مسئول دبیرخانه مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، مدیران شبکه ها و رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران،  اساتید و متخصصین پزشکی اجتماعی، اطفال، زنان، داخلی، قلب، گوش و حلق و بینی، رادیولوژی، چشم، روانپزشکی، طب فیزیکی و جراحی، پرستاران و تیم های دانشجویی به صورت همزمان در چهار منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرستان های ری، اسلامشهر و جنوب تهران اجرا شد.
دکتر شریعتی در گفت و گو با روابط عمومی معاونت بهداشت، با اشاره به اینکه این طرح از زمستان سال 1392 آغاز و از آن پس هر سه ماه یک بار در مناطق حاشیه نشین و محروم حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا می شود، از جمله اهداف طرح دستهای مهربان را ارتقای دسترسی مردم منطقه به خدمات تخصصی خوانده و افزود: در این طرح خدمات بهداشتی و درمانی سطوح اول و دوم با حضور جهادی اعضای تیم سلامت اعم از اساتید و متخصصین، پزشکان عمومی، پرستاران، کارشناسان، بهورزان و ... در مراکز مجری طرح به مردم منطقه تحت پوشش ارائه می شود.
معاون بهداشت دانشگاه چرخه ویزیت بیماران را مبتنی بر سیستم ارجاع خواند و  ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، بیماران از قبل یا در روز اجرای طرح ابتدا توسط پزشک عمومی مرکز بهداشتی درمانی معاینه و غربالگری شده و در صورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی، به سطح دوم ارائه خدمت ارجاع و در روز اجرای طرح توسط اساتید و متخصصین حاضر در مراکز مجری معاینه و در صورت تشخیص اساتید متخصص، جهت بستری یا انجام خدمات پاراکلینیک به سطح سوم ارائه خدمت ارجاع می شوند.
وی انجام تزریقات، پانسمان، گرقتن نوار قلب، انفوزیون سرم و اکسیژن درمانی را از دیگر خدمات پرستاری این طرح خواند و با اشاره به حضور تیم های دانشجویی افزود: دانشجویان با مراجعه به محل سکونت مردم منطقه ضمن توزیع پرل ویتامین دی بین جمعیت سالمند و غربالگری فشارخون، به مردم منطقه آموزش داده و پمفلت های تهیه شده با موضوعات دیابت، فشارخون، بارداری سالم، آسم و ... را بین مردم توزیع می کنند.
دکتر شریعتی در پایان با اشاره به حضور متخصصین پزشکی اجتماعی دانشگاه، طرح دستهای مهربان را فرصت مناسبی برای شناسایی مشکلات سلامت جامعه خواند./ق

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی

کلمات کلیدی
تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *