محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری سمینار برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و شروع تغذیه با شیرمادر در ساعت اول تولد

سمینار اجرای دستورالعمل برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و شروع تغذیه با شیرمادر در ساعت اول تولد با همکاری معاونت بهداشت و درمان دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، سمینار اجرای دستورالعمل برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و شروع تغذیه با شیرمادر در ساعت اول تولد، با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت وگروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان با حضور دکتر محمود راوری عضو کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر و متخصص اطفال سه شنبه 25 دی 97 در سالن  G6ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
رقیه کمرلویی، کارشناس برنامه شیرمادر معاونت بهداشت علت برگزاری سمینار را در راستای بازدید از بیمارستان های دوستدار کودک و عدم اجرای صحیح دستورالعمل کشوری تماس پوست با پوست خصوصا در زایمان سزارین و در جهت اصلاح و بهبود وضعیت موجود در بیمارستان های این حوزه برشمرد.
لیدا احمدی، کارشناس برنامه شیرمادر معاونت درمان، بر عدم جدایی مادر و نوزاد در بلوک زایمان و اتاق عمل که بسیار مورد درخواست این معاونت است و ارائه مراقبتهای روتین (توزین نوزاد، تزریق ویتامین Kو...) پس از اجرای ساعت اول تولد انجام شود(طبق دستورالعمل) و صرفا مادر و نوزاد بعد از زایمان طبیعی و سزارین همزمان به بخش مراقبت های پس از زایمان منتقل شوند، تاکید کرد.
 در ادامه دکتر راوری با پخش فیلم های تماس پوست با پوست و اهمیت اجرای دستورالعمل برقراری تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و شروع تغذیه با شیرمادر در ساعت اول تولد را توضیح داد و بر همکاری همه جانبه کلیه گروه ها از جمله مسئولین بیمارستان ها، پزشکان زنان، اطفال، بیهوشی وکارکنان مرتبط با مادر و نوزاد در اجرای بهینه اقدام 4 در بیمارستان های دوستدار کودک تاکید شد، سپس چالش ها و موانع موجود در کشور بیان شد.
این سمینار ویژه متخصصین  اطفال،  زنان وزایمان، بیهوشی، کارشناس مسوول اتاق عمل و مامای مسوول تماس پوست با پوست بیمارستانهای تابعه بود.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی