محتوای خبری معاونت بهداشت

جلسه هماهنگی اعضای هیئت تحریریه فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت قطب تهران

جلسه هماهنگی اعضای هیئت تحریریه فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت قطب تهران با حضور اعضای هیئت تحریریه ده دانشگاه علوم پزشکی همکار و اعضای شورای سردبیری در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه هماهنگی اعضای هیئت تحریریه فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت قطب تهران، روز شنبه پانزدهم اسفندماه سال جاری با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر جمشید معتمد مدیر گروه مدیریت شبکه، میترا توحیدی مسئول  داوطلبین و مشارکت‌های مردمی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، مژگان اسماعیلی مسئول جلب مشارکت های مردمی دانشگاه، مسئولین جلب مشارکت های مردمی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهیدبهشتی، سمنان، البرز، اراک، مازندران، گیلان، بابل، کاشان و قم و جمعی از مدیران گروه ها و کارشناسان مسئول معاونت بهداشت دانشگاه (اعضای شورای سردبیری) در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
در آغاز این جلسه دکتر معتمد ضمن اشاره به این که دهمین شماره فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت انتشار یافته و در حال حاضر از طریق وب سایت معاونت بهداشت دانشگاه به آدرس www.health.tums.ac.ir قابل بهره برداری است، هدف از برگزاری این نشست را تعیین اولویت های آموزشی یازدهمین شماره فصلنامه و بحث و تبادل نظر در راستای ارتقای کمی و کیفی محتوای نشریه خواند.
در ادامه توحیدی ضمن اشاره بر تاریخچه فصلنامه داوطلبان سلامت، ضرورت های طراحی نشریه به صورت الکترونیک را تشریح و تصریح کرد: با توجه به پتانسیل های دنیای مجازی در اطلاع رسانی خدمات بهداشتی و ارائه آموزش های مورد نیاز و همچنین افزایش گستره گروه مخاطب، از دو سال پیش این نشریه به صورت الکترونیک در قطب های دانشگاهی طراحی شده و انتشار می یابد.
توحیدی نیازهای آموزشی مناطق مختلف را از جمله دلایل تقسیم بندی منطقه ای دانشگاه ها به 5 قطب خواند و خاطرنشان کرد: البته این قطب بندی نقش شایانی در بهبود و ارتقای تعاملات دانشگاه ها با یکدیگر نیز داشته است.
 وی در ادامه با اشاره به این که، قطب تهران پیشروترین و موفق ترین قطب در زمینه طراحی و انتشار فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت بوده است، و این موفقیت را مرهون اعتقاد و باور مدیران این قطب و حمایت های ایشان و همچنین نیروهای کارشناسی توانمند و مسئول دانست.
در جریان این نشست، دکتر شریعتی با تاکید بر این که هدف از تولید و انتشار این نشریه، ارتقای آگاهی و دانش سلامت داوطلبین سلامت و از همه مهم تر بکارگیری این آموزه ها توسط ایشان  است، تصریح کرد: محتوای فصلنامه و اولویت های آموزشی باید کاملا مبتنی بر اهداف برنامه جلب مشارکت های مردمی و انتظارات ما از داوطلبین سلامت بوده و لازم است میزان دستیابی به این اهداف و انتظارات را ارزشیابی کنیم.
معاون بهداشت دانشگاه همچنین با اشاره به اهمیت میزان دسترسی گروه هدف به فصلنامه و جذابیت آن در تحقق اهداف مورد انتظار برنامه، راهکارهایی را به منظور اندازه گیری و بررسی میزان دسترسی و اثربخشی فصلنامه بر ارتقای دانش سلامت داوطلبین سلامت ارائه کرد.
در ادامه این نشست اعضا در خصوص سرفصل های شماره یازدهم فصلنامه دیجیتال داوطلیان سلامت و راهکارهای ارتقای کمی و کیفی آن بحث و تبادل نظر کردند./ق

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی

تهیه کننده:

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *