محتوای خبری معاونت بهداشت

روغن های خوراکی و پاسخ به همه پرسش‌های شما درباره انواع روغن‌ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روغن‌های خوراکی و چربی سومین عنصر مهم غذای انسانی بعد از قندها و پروتئین هستند و در سبد غذایی خانواده‌ها جزء کالاهای ضروری محسوب می‌شوند و از آنجایی که علاوه بر تامین انرژی، حاوی اسیدهای چرب ضروری مورد نیاز بدن برای جذب ویتامین‌های محلول در چربی (A,K, E,D) هستند، نقش مهمی در تامین سلامت و ادامه حیات انسان دارند. در همین راستا گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه نسبت به سوالات متداول مردم با حضور دکتر احمد اسماعیل زاده متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، به سوالات مطرح شده در خصوص روغن‌های خوراکی پاسخ داد.

 

اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *