محتوای خبری معاونت بهداشت

به میزبانی گروه مدیریت بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه

سمینار یکروزه مقابله در برابر آنفلوانزا برگزار شد

سمینار یکروزه مقابله در برابر آنفلوانزا با تاکید بر آنفلوانزای پرندگان با حضور کارشناسان سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، سمینار یکروزه مقابله در برابر آنفلوانزا با تاکید بر آنفلوانزای پرندگان، روز پنجشنبه 4 آذر 95 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه دانشگاه برگزار شد .
دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، لزوم افزایش دانش و آگاهی در مقابله با آنفلوانزا را از اهداف این همایش برشمارد و تصریح کرد: با توجه به تغییر نوع ویروس آنفلوانزا، نمی توانیم بیماری آنفلوانزا را خیلی ساده تلقی کنیم و بایستی باتشخیص به موقع علایم اولیه و هدایت سیر درمان، روند درمان را تسریع کنیم.
دکتر محمد مهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: بیماری آنفلوانزا یک تهدید جهانی است و درشرایط فعلی یکی از تهدید کننده های مهم سلامت است. ایجاد نظام مراقبت برای آنفلوانزا سیر تشخیص و بهبودی را بسیار سرعت می بخشد و خودداری از تجویز داروهای آسیب رسان و استفاده از واکسن آنفلوانزا بخصوص در افراد پرخطر، خطر بیماری و عوارض ناشی از آن را بطور جدی کاهش می دهد. 
دکتر گویا افزود: خطر انتقال عفونت از پرندگان به انسان را نمی توان منتفی دانست، هر چند که تاکنون ابتلای نوع انسانی گزارش نشده است ولی باید بعنوان یک احتیاط جدی تلقی شود.
دکتر فرشید رضایی کارشناس ارشد مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، در خصوص اپیدمیولوژی آنفلوانزا سخنرانی کرد و گفت: 80 درصد از سیر درمانی آنفلوانزا در منزل طی می شود و فقط 20 درصد نیاز به درمان دارد. همچنین در فصل آنفلوانزا نباید از بیماری مرس غافل شد و باید با بیماران تنفسی با احتیاط بیشتری برخورد کنیم.
در ادامه، دکتر رسولی نژاد عضو کمیته کشوری آنفلوانزا، دکتر مردانی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محرز عضو کمیته کشوری آنفلوانزا، دکتر مختاری آزاد رییس آزمایشگاه ملی آنفلوانزا، دکتر دادرس کارشناس ارشد مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و دکتر فرشید رضایی کارشناس ارشد مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت به ترتیب در خصوص راههای انتقال آنفلوانزا و علایم بالینی بیماری آنفلوانزا، واکسیناسیون آنفلوانزا، مدیریت و درمان بیماری آنفلوانزا، روش های آزمایشگاهی نمونه گیری و تشخیص بیماری آنفلوانزا، نظام مراقبت با تاکید بر آنفلوانزای پرندگان و کنترل عفونت در بیماری واگیر تنفسی، سخنرانی خود را با محوریت آنفلوانزا ارایه کردند.
همچنین در طی پنل علمی، به سوالات کارشناسان حاضر پاسخ  داده شد.
توضیح این که در این سمینار که با حضور کارشناسان سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی و در راستای حفظ و ارتقای سیستم بهداشتی و درمانی برگزار شد، دکتر محمد مهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت و دکتر علی نیک فرجام مدیرگروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت سخنرانی کردند. 

خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی

 

 

 ام البنین  فیروزآبادی
تهیه کننده:

ام البنین فیروزآبادی