محتوای خبری معاونت بهداشت

سومین مرحله از فاز دوم برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی پایان یافت

مرحله سوم از فاز دوم برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی قطب شمال با حضور مدیران میانی معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهیدبهشتی، البرز، اراک، قم، قزوین و ساوه پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، آخرین روز از مرحله سوم فاز دوم برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی روز چهارشنبه دوازدهم خردادماه سال جاری با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت، دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما به ترتیب معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت، زینب محقق دبیر برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی در قطب شمال مرکز، ویژه مدیران میانی معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهیدبهشتی، البرز، اراک، قم، قزوین و ساوه در محل دانشکده بهداشت برگزار شد.
نشست آموزشی مذکور سومین مرحله از فاز دوم برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی در قطب شمال مرکز بود که در راستای برنامه تحول سلامت در بخش بهداشت و به منظور ارتقای توانمندسازی مدیران و ارتقای دانش، نگرش و مهارت های مدیریتی ایشان و در زمینه مباحث مدیریتی و بهداشتی، منطبق بر کوریکولوم و نیازهای آموزشی منطقه به مدت پنج هفته برگزار شد.
در جریان آخرین روز این نشست، دکتر محمد شریعتی ضمن تشریح مراحل حمایت طلبی (advocacy)، تامین منافع مردم و گروه های هدف را از جمله اهداف نهایی حمایت طلبی خواند و سیاست ها و برنامه های مرتبط با سلامت، جلب توافق و تفاهم افراد و تخصیص منابع را از جمله حیطه های حمایت طلبی دانست.
معاون بهداشت دانشگاه در توضیح عوامل موثر بر حمایت طلبی تصریح کرد: عامل حمایت طلبی باید توانایی شناسایی علل ریشه مشکلات و نفوذ و ترغیب را داشته باشد و در ادامه بررسی دقیق وضع موجود، امکان پذیری موضوع و مهارت بکارگیری رسانه ها را از دیگر عوامل ضروری و موثر بر حمایت طلبی دانست و هدف اصلی نفوذ را نیز تغییر نگرش خواند.
دکتر شریعتی در ادامه مکانیسم های ترغیب و راهکارهای اصلی حمایت طلبی را تشریح و بر اعتبار مجری و قابلیت اعتماد به وی در حمایت طلبی تاکید کرد.
از دیگر موضوعات آموزشی آخرین روز از دوره آموزشی مذکور می توان به روش های مختلف تغییر رفتارهای سلامت اشاره کرد./ق

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی

تهیه کننده: