محتوای خبری معاونت بهداشت

معاون بهداشت دانشگاه پایگاه های مراقبت بهداشتی مرزی در فرودگاه امام را اولین نقطه کنترل بیماری در حجاج دانست

دکتر علی جعفریان به همراه دکتر محمد شریعتی، به منظور پایش برنامه پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر در حجاج و زائرین عتبات عالیات، شبانگاه چهارشنبه از پایگاه مراقبت بهداشتی مرزی فرودگاه امام خمینی (ره) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، شبانگاه روز چهارشنبه 8 مهرماه سال جاری دکتر جعفریان رئیس دانشگاه و دکتر شریعتی معاون بهداشت از برنامه مراقبت بهداشتی مرزی در فرودگاه امام بازدید کردند.
دکتر شریعتی در گفت و گویی با روابط عمومی، پایگاه های مراقبت بهداشتی مرزی در فرودگاه امام (ره) را اولین نقطه کنترل و شروع برنامه های مراقبتی در حجاج و زائرین عتبات عالیات خواند و گفت: طیق برنامه ریزی های انجام شده و طراحی عملیات فنی و اجرایی، نیروهای موجود در پایگاه های بهداشتی مرزی به صورت فعال ضمن آموزش به حجاج در خصوص علائم و راه های انتقال و انتشار بیماری کورونا ویروس، سلامت زائرین و حجاج را به منظور کشف سریع موارد مشکوک بررسی می کنند.
وی ادامه داد: با توجه به مراقبت های انجام شده از قبل از عزیمت حجاج و زائرین به سرزمین وحی و عتبات عالیات و همچنین ادامه این آموزش ها و اطلاع رسانی ها پس از بازگشت ایشان و مراقبت های مرتبط با بیماریابی، خوشبختانه تا الان موردی از بیماری مرس (کورونا ویروس) نداشته ایم.
معاون بهداشت دانشگاه سیستم اطلاع رسانی پیامکی در خصوص نکات بهداشتی قبل از سفر و اعلام شماره تلفن مراکز مشاوره پس از بازگشت را از جمله اقدامات انجام شده در راستای اطلاع رسانی خواند و توزیع مواد آموزشی، نمایش پیام های آموزشی از طریق LCD  و نصب بنر آموزشی و اطلاع رسانی در سالن مستقبلین و سالن های وزرودی و تحویل بار  را از جمله فعالیت های آموزشی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر در حجاج و زائرین بیان کرد.
دکتر شریعتی تصریح کرد: در هر شیفت با توجه به تعداد حجاج ورودی به کشور 6 تا 9 نیرو متشکل از پزشک، کارشناس بیماریها و بهداشت محیط در پایگاه بهداشتی مراقبت مرزی در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه ضمن آروزی قبولی طاعات و عبادات حجاج تاکید کرد: از حجاج عزیز و خانواده های ایشان خواهشمندیم در صورتی که در عرض 2 هفته بعد از بازگشت از سفر با هر یک از علائم تب، علائم تنفسی (سرفه، تنگی نفس) و علائم گوارشی روبرو شدند سریعا به مرکز بهداشتی درمانی و یا پزشک مراجعه کرده و او را در جریان سفر خود به کشور عربستان قرار دهند.
معاون بهداشت دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: تمامی پزشکان شاغل در بخش دولتی و خصوصی در خصوص نحوه برخورد با موارد مشکوک بیماری های واگیر از جمله کورونا ویروس و ابولا، تعریف موارد مشکوک و رعایت موازین بهداشتی آموزش های لازم را دیده اند و کلیه تمهیدات لازم  فراهم شده است.

خبر و عکس: خباز
کلمات کلیدی
تهیه کننده: