محتوای خبری معاونت بهداشت

کمیته برنامه ریزی بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه صحیح برگزار شد

كميته برنامه ريزي بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه صحيح با تاكيد بر كاهش مصرف قند ، نمك و چربي و افزايش مصرف ميوه و سبزي در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالري عكس

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت دانشگاه، کمیته برنامه ريزي بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه صحيح با تاكيد بر كاهش مصرف قند ، نمك و چربي  و افزايش مصرف ميوه و سبزي با حضور دكتر محمد شريعتي معاون بهداشت دانشگاه ، دكتر سعيد تاملي معاون فني معاونت بهداشت و شكوفا باقري نيا كارشناس مسوول واحد بهبود تغذيه جامعه  معاونت بهداشت روز سه شنبه 23 آذر 95 در معاونت بهداشت برگزار شد .

دكتر محمد شريعتي تاكيد كرد : با توجه به اينكه بيماري هاي غيرواگير علت اصلي مرگ و مير بشمار مي رود و يكي از مهمترين عوامل خطر قابل پيشگيري در مورد بيماري هاي غيرواگير تغذيه نامناسب و مصرف قند ، چربي و نمك مي باشد، لذا لزوم دراختيار قرار دادن اطلاعات صحيح و استفاده از تبليغات جهت اين كار است كه بسيار تاثيرگذار و مهم مي باشد.

وی افزود: اصلاح سبك زندگي سالم كار سخت ولي شدني است و سازمان هايي كه به سبك زندگي كاركنان توجه دارند به  سازمان هاي كارآمدتري تبديل خواهند شد .

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد:  علت استفاده از غذاهاي كم نمك و كم چرب و قند كمتر را به عموم مردم توضيح دهيد تا پذيرش از سمت آنها بيشتر شود .

در اين جلسه نمايندگان كميته امداد ، معاونت بهداشت و بهداري سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ، نماينده بهزيستي استان تهران ، كارشناسان تغذيه دانشگاه هاي علوم پزشكي ايران و شهيد بهشتي ، كارشناس تغذيه معاونت درمان ، نماينده امور دانشجويي دانشگاه ، نماينده روابط عمومي دانشگاه ، نماينده اداره سلامت و تندرستي آموزش و پرورش شهرستان هاي استان تهران و مديران گروههاي تخصصي معاونت بهداشت نيز حضور داشتند و هر كدام از نمايندگان به تشريح فعاليت هاي مرتبط در بسيج ملي آموزش همگاني پرداختند .

توضيح اينكه بسيج ملي آموزش همگاني تغذيه از 29 آذر لغايت 14 دي بطور همزمان در سراسر كشور اجرا مي شود .

خبر : فيروزآبادي

عكس : اسماعيل استاجي

 ام البنین  فیروزآبادی
تهیه کننده:

ام البنین فیروزآبادی