محتوای خبری معاونت بین الملل

با همکاری مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه و دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت

آیین افتتاحیه نخستین کارگاه کشوری تغییر رفتار سلامت برگزار شد

آیین افتتاحیه نخستین کارگاه کشوری تغییر رفتار سلامت با همکاری مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه و دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کارگاه از شنبه 6 مرداد 97 در سالن اجتماعات آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه آغاز به کار کرده و تا دوشنبه 8 مرداد ادامه دارد.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه و رئیس مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی در آیین افتتاحیه این کارگاه با اشاره به اینکه سهم فعالیت‌های ورزشی در زندگی ایرانیان اندک است، اظهار داشت: این در حالی است که بسیاری از کشورها در این باره سرمایه‌گذاری کرده‌اند و این قبیل فعالیت‌ها در برنامه روزمره زندگی افراد با سنین مختلف دیده می‌شود.
وی با تأکید به جایگاه دانشگاه‌ها در تغییر رفتار سلامت در جامعه، تصریح کرد: به نظر می‌رسد سنگ زیربنای ارتقاء سلامت، گسترش این رفتار است.
رئیس مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی ادامه داد: با وجود پیچیدگی‌ها و مرتبط بودن حیطه تغییر رفتار سلامت با مسائل اجتماعی و فرهنگی باید پذیرفت که ارتقاء آن مشکلات بهداشتی و درمانی را به شدت کاهش خواهد داد.
دکتر کردی با ابراز خوشحالی از حضور در جمع کارشناسان مرتبط با این حوزه از سراسر کشور اظهار امیدواری کرد که با اشتراک‌گذاری دیدگاه‌ها و نقطه نظرات کارشناسی بتوان به راهکارهای تازه در حیطه تغییر رفتار سلامت دست یافت.
در ادامه، دکتر معماری، عضو هیأت‌علمی مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه نیز در خصوص این کارگاه گفت: کارگاه تغییر رفتار سلامت براساس گایدلاینی که توسط مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه و دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت طراحی و نوشته شده در حال برگزاری است.
وی افزود: با برپایی این کارگاه در دو نوبت مرداد و مهر 97، تکنیک‌ها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌های تغییر رفتار به مربیان و مشاوران مربوطه آموزش داده شود.
عضو هیأت‌علمی مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی اضافه کرد: طراحان این گایدلاین و مدرسان کارگاه تغییر رفتار سلامت از حوزه‌های مختلف پزشکی، علوم اعصاب، روان‌شناسی، تکنولوژی سلامت، مدیریت بازرگانی و علوم ورزشی هستند.
دکتر معماری با بیان اینکه طی نخستین کارگاه کشوری تغییر رفتار سلامت با ارائه ابزار و پکیج‌های طراحی شده، مراحل آموزشی تکمیل می‌شود، تصریح کرد: گروه هدف آموزشی در این برنامه مدیران و کارشناسان اداره سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.
وی به تألیف و انتشار کتاب مشاوره برای تغییر رفتار به عنوان یکی از ابزارهای آموزشی اشاره کرد و اظهار داشت آماده سازی این کتاب بیش از دو سال زمان برده و امروز در اختیار کارشناسان حاضر در کارگاه قرار گرفته است.
این عضو هیأت‌علمی دانشگاه در پایان یادآور شد: همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه برای توسعه برنامه تغییر رفتار سلامت ادامه دارد و به زودی شاهد معرفی و اجرای چند طرح جدید در این حوزه از جمله تکنولوژی و تغییر رفتار خواهیم بود. 
خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی