محتوای خبری معاونت بین الملل

شورای مدیران معاونت بین‌الملل برگزار شد

ارائه گزارش فعالیت چهار ساله دانشگاه در پروژه اراسموس- مرحبا

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش فعالیت‌های انجام شده دانشگاه در قالب پروژه اراسموس موندس- برنامه مرحبا و تشریح دستاوردهای آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین الملل در آغاز نشست روز شنبه 6 مرداد 97 به اقدامات انجام شده برای جذب دانشجویان ایرانی شهریه پرداز در پردیس بین‌الملل دانشگاه از طریق کنکور سراسری اشاره کرد.
وی گفت: در همین راستا سال گذشته موافقت رئیس دانشکده بهداشت برای پذیرش 25 دانشجوی ایرانی در رشته بهداشت عمومی را دریافت کردیم.
رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه مالی با دانشکده‌های پرستاری و مامایی و پیراپزشکی خبر داد و بیان داشت: طی این تفاهم‌نامه نظر مساعد روسای این دانشکده‌ها برای جذب دو گروه دانشجو دریافت شده است.
دکتر امینیان همچنین به توافقات انجام شده با دانشکده پزشکی و دست یافتن به الگویی مشخص در رابطه با جذب دانشجویان خارجی اشاره کرد.
سپس دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی نیز تفاهمات انجام شده با دانشکده پزشکی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه الگوی تعیین شده برای جذب دانشجویان خارجی، گروه‌های آموزشی مختلف این دانشکده را راغب به تعامل و همکاری بیشتر کرده است.
وی موضوع پذیرش دانشجویان رشته پزشکی از مقطع لیسانس را مطرح کرد و بیان داشت: جذب این گروه از دانشجویان نیز تحت عنوان دکترای ناپیوسته پزشکی می‌تواند به صورت شهریه پرداز و از طریق کنکور انجام شود.
معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی در ادامه به برگزاری مدرسه تابستانی پزشکی عمومی ویژه دانشجویان بین‌المللی از 10 تیرماه به مدت چهار هفته اشاره کرد و گفت: خوشبختانه بازخورد بسیار مناسبی را از دانشجویان شرکت‌کننده و گروه‌های آموزشی درگیر در این برنامه دریافت کرده‌ایم.
دکتر رضایی با بیان اینکه دانشکده پزشکی از اواخر سپتامبر تا اوایل نوامبر 2018 میزبان دوره‌ای دیگر خواهد بود، افزود: این دوره برای گروهی از دانشجویان دانشگاه اراسموس هلند اجرا می‌شود.
وی معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه در کنار برخورداری از صرفه اقتصادی را از مشخصه‌های دوره‌های کوتاه‌مدت دانست که واحدهای زیرمجموعه دانشگاه باید توجه بیشتری به آن داشته باشند.
بخش بعدی این نشست به تشریح برنامه چهارساله مرحبا تحت پروژه اراسموس موندس اتحادیه اروپا اختصاص یافت و دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل در این باره گفت: این برنامه با بازدید معاون بین‌الملل دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا به عنوان هماهنگ‌کننده اروپایی این برنامه از دانشکده‌ها و واحدهای زیرمجموعه و دیدار با رئیس دانشگاه کلید خورد.
وی افزود: ساختار شکل‌گرفته از معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها و برخورداری از برنامه استراتژیک به زبان انگلیسی از دلایل انتخاب دانشگاه برای حضور در این پروژه بود.
دکتر نکوفر با بیان اینکه پس از بازدیدها و دیدارهای انجام شده، اینجانب به همراه نمایندگان دانشگاه‌های تهران، امیرکبیر، شریف و علوم پزشکی ایران با دعوت دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا به اسپانیا سفر کردیم، اظهار داشت: این گروه در نشست شروع پروژه اراسموس- مرحبا فرصت معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را به نمایندگان سایر دانشگاه‌های مشارکت‌کننده (9 دانشگاه اروپایی و هفت دانشگاه عراقی) به دست آوردند.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل اضافه کرد: طی این گردهمایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان هماهنگ‌کننده برنامه مرحبا در ایران انتخاب شد که همین موضوع مدتی بعد زمینه تشکیل کنسرسیوم پنج دانشگاه ایرانی را فراهم کرد.
دکتر نکوفر ادامه داد: در مرحله بعدی همکاری‌های شکل گرفته، دکتر انریکه لوپز ولاسو، مدیر وقت دفتر بین‌الملل دانشگاه مذکور با حضور در ایران ضمن بازدید از دانشکده‌های دندانپزشکی، داروسازی، پزشکی و مرکز قلب تهران، در نشست مشترک با معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها شرکت و با بخشی از فعالیت‌های آن آشنا شد.
وی افزود: فرصت ایجاد شده به واسطه حضور دکتر لوپز در دانشگاه، منجر به ارائه پیشنهاد وی برای همکاری مستقل با دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا شد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه حضور در برنامه مرحبا برای دانشگاه برکاتی به همراه داشت، گفت: تقویت ارتباط با دانشگاه‌های ایرانی، تعامل با دانشگاه‌های معتبر خارجی و پیش‌بینی قوانین و آیین‌نامه‌های آموزشی جدید به واسطه مشارکت دانشگاه رقم خورد.
دکتر نکوفر با بیان اینکه سفر هیأت‌رئیسه دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا به ایران و شرکت در نشستی با حضور سفیر اسپانیا در ایران، رئیس دانشگاه و نمایندگان چهار دانشگاه ایرانی، زمینه‌ساز تشکیل کمیته انتخاب برگزیدگان مرحله دوم و سوم پروژه اراسموس- مرحبا در دانشگاه شد، اظهار داشت: میزبانی از کمیته‌های مذکور تجربیات ارزنده و آموزنده‌ای را در اختیار دانشگاه قرار داد.
وی تصریح کرد: این در حالی است که از محل بودجه اختصاص‌ یافته به این پروژه سه سال پیش شاهد برگزاری مراسم روز ایران در اسپانیا بودیم که فرصت تعامل با دانشکده‌های متناظر دانشگاه سانتیاگو د کمپوستلا را برای معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها ایجاد کرد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل اعزام 33 دانشجو به دانشگاه‌های اروپایی و حضور شش دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی تهران را مهم‌ترین دستاورد پروژه اراسموس- مرحبا دانست.
دکتر نکوفر با اشاره به اینکه اختتامیه پروژه مذکور ماه گذشته در بلغارستان برگزار شد، بیان داشت: در این برنامه ضمن ارائه دستاوردهای پروژه اراسموس- مرحبا توسط نمایندگان دانشگاه‌های مشارکت‌کننده، تعدادی از دانشجویان به بیان تجربیات خود پرداختند.
وی یادآور شد: مراسم پایانی این پروژه با ارائه توضیحات و تجربیات دانشجویان، بازخوردهای بسیار مثبتی را از ایران و تحصیل در دانشگاه‌های ایرانی ایجاد کرد که بسیار غرورآفرین بود.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر اسمعیل زاده و دکتر متوسلی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل دانشگاه، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات و رسول‌زاده، مسئول حراست معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.
خبرنگار: مهناز وحیدی

 

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی