محتوای خبری معاونت بین الملل

برگزاری نشست همفکری تدوین آیین‌نامه خرید خدمت و همکاری متخصصان بین‌المللی ایرانی و غیرایرانی

نشست همفکری در خصوص تدوین آیین‌نامه خرید خدمت و همکاری متخصصان بین‌المللی ایرانی و غیرایرانی در معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در نشست روز شنبه 30 تیر ب97، دکتر حسن‌زاده و دکتر اسمعیل‌زاده، معاون آموزشی و پژوهشی پردیس بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و دکتر زارع، عضو هیأت‌علمی دانشگاه حضور داشتند.
دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل در آغاز با اشاره به اینکه در راستای تدوین آیین‌نامه خرید خدمت و همکاری متخصصان بین‌المللی ایرانی و غیرایرانی تاکنون بررسی ها و تحقیقات جامعی شده است، اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آیین‌نامه‌هایی در زمینه همکاری با متخصصان بین‌المللی ایرانی دارد که در مطالعات انجام شده مورد توجه قرار گرفته است.
وی ضمن معرفی دکتر زارع، استادیار گروه انگل‌شناسی دانشگاه، تصریح کرد: خوشبختانه طی سال‌های اخیر همکاری خوبی با دکتر زارع در بحث منتورشیپ داشته‌ایم و در حال حاضر پیگیری مقوله تدوین آیین‌نامه مذکور را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم. 
سپس دکتر زارع، عضو هیأت‌علمی دانشگاه بیان داشت: در رابطه با آماده سازی این آیین‌نامه مطالعاتی بر روی دستورالعمل‌های موجود در دانشگاه‌های مختلف از جمله البرز، اصفهان و خراسان رضوی، نقشه جامع علمی کشور و آیین‌نامه‌های موجود در دانشگاه چون همکاری با متخصصان و دانشمندان ایرانی مقیم خارج از کشور انجام شده است.
وی همچنین به تشریح حوزه‌های مختلفی که می‌توان در دانشگاه از وجود متخصصان بین‌المللی ایرانی و غیرایرانی در آن‌ها بهره برد، پرداخت و گفت: در مقوله آموزش، امکان بهره‌مندی از وجود این متخصصان در آموزش مدون به دانشجویان مقاطع Undergraduate و Postgraduate، آموزش حضوری و مجازی، برگزاری کارگاه، ژورنال کلاب و سمینار، سخنرانی در کنگره‌ها و استاد راهنما و مشاور پایان‌نامه‌ها وجود دارد.
عضو هیأت‌علمی دانشگاه تصریح کرد: همچنین در بحث پژوهش نیز می‌توان از توانمندی‌های این متخصصان در تدریس کارگاه‌های پژوهشی، همکاری در تألیف یا ترجمه کتاب با اعضای هیأت‌علمی یا دانشجویان، طرح‌های پژوهشی مصوب به صورت همکاری مشترک با خارج از کشور و یا به صورت مستقل در ایران بهره برد.
دکتر زارع اضافه کرد: انجام عمل‌های جراحی، آموزش روش‌ها و تکنیک‌های جدید در حوزه‌های کلینیکی و آزمایشگاهی و ویزیت بیماران خاص نیز در تعامل با این متخصصان امکان‌پذیر خواهد بود.
در ادامه، حاضران دیدگاه‌های خود را مطرح کردند و موضوعاتی چون بررسی آیین‌نامه‌هایی چون پرداخت حقوق به اعضای هیأت‌علمی خارجی دانشگاه تهران، توجه به جنبه‌های مختلف همکاری در تدوین آیین‌نامه، بهره‌مندی از متخصصان بین‌المللی غیرهیأت‌علمی، مطالعه و بررسی آیین‌نامه مالی و معاملاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی با رویکرد مشخص شدن نحوه خرید خدمت متخصصان بین‌المللی غیرایرانی مورد تأکید قرار گرفت.
در پایان نیز مقرر شد برای متخصصان بین‌المللی ایرانی از آیین‌نامه‌های موجود معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده شود و در خصوص متخصصان بین‌المللی غیرایرانی نیز با تکیه بر نوع و میزان همکاری فرمت مشخصی تعریف شود و در جلسات آتی مورد بررسی قرار گیرد.
 
خبرنگار: مهناز وحیدی
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی