محتوای خبری معاونت بین الملل

با هدف اجرای تفاهم‌نامه مشترک

توافقنامه‌های همکاری‌ دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و پلی‌تکنیک سلیمانیه در حیطه‌های پرستاری، پیراپزشکی و بهداشت منعقد شد

در راستای عملیاتی شدن تفاهم‌نامه دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و پلی‌تکنیک سلیمانیه عراق، سه توافقنامه همکاری میان دانشکده‌های پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با دپارتمان‌های مرتبط این دانشگاه به امضا رسید.

دکتر هادیان، رئیس دانشکده توانبخشی و مسئول میز همکاری‌های علمی ایران و اقلیم کردستان عراق در گفتگو با روابط عمومی معاونت بین‌الملل با اعلام این خبر گفت: هیأتی متشکل از دکتر فاضل احمد محی‌الدین، رئیس کمیته آموزش عالی، دکتر مریوان عبدالله، رئیس دپارتمان علوم آزمایشگاهی و دکتر سالار ابراهیم علی، رئیس دپارتمان پرستاری و بهداشت جامعه دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه از یکشنبه 15 تا چهارشنبه 18 اردیبهشت مهمان دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند.
وی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه همکاری دو دانشگاه 21 اکتبر 2018 طی سفر هیأت دانشگاه به اقلیم کردستان به امضاء دکتر کریمی و دکتر آلان فریدون علی رسید، اظهار داشت: طی این تفاهم‌نامه مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی تهران در آموزش بالینی سه دوره یک ساله High Diploma (منجر به گواهی) در حوزه‌ها و فیلدهای مختلف رشته‌های پرستاری، پیراپزشکی و بهداشت با دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه همکاری کند.
مسئول میز همکاری‌های علمی ایران و اقلیم کردستان عراق تصریح کرد: همچنین با وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان توافقاتی برای به رسمیت شناخته شدن مدرک دانشگاه علوم پزشکی تهران در اقلیم و همچنین اختصاص سهمیه‌هایی به متخصصان آنها جهت آموزش در رشته‌های مورد درخواست چون روماتولوژی، نورولوژی و قلب کودکان با پرداخت شهریه صورت گرفت.
دکتر هادیان افزود: در راستای این تفاهمات هیأت دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه از روز یکشنبه 15 اردیبهشت با حضور در دانشکده‌های پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت از امکانات بالینی به ویژه ظرفیت‌های کارآموزی عملی آن‌ها بازدید کردند. 
وی با بیان اینکه درخواست روسای دپارتمان‌های دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه در نشست‌های جداگانه توسط اینجانب و روسا و معاونان دانشکده‌های مربوطه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت، گفت: این گروه خواستار گذراندن آموزش بالینی کارکنان بهداشتی و درمانی(Staffs) خود برای دورهای یک ساله (High Diploma) در دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند.
مسئول میز همکاری‌های علمی ایران و اقلیم کردستان عراق به امضاء سه توافقنامه جداگانه میان دپارتمان‌های دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه و دانشکده‌های پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت در همین راستا اشاره کرد و بیان داشت: طی مذاکرات انجام شده توافق شد که بخش آموزش‌های بالینی کارکنان بهداشتی و درمانی این دانشگاه (با ظرفیت 5 نفر در هر فیلد) در دانشکده پرستاری و مامایی در حیطه‌های پرستاری کودکان، مراقبت‌های ویژه نوزادان، مراقبت‌های ویژه بزرگسالان و پرستاری داخلی جراحی انجام شود.
دکتر هادیان اضافه کرد: همچنین در دانشکده پیراپزشکی فیلد علوم آزمایشگاهی و در دانشکده بهداشت حیطه‌های بهداشت مادر و کودک، مراقبت‌های بهداشتی اولیه و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مورد اتفاق‌نظر قرار گرفت.
وی با تأکید بر اینکه این دوره‌ها دو تا سه ماهه خواهند بود، افزود: در پایان با ارزشیابی آموزش دیدگان، فقط گواهی‌نامه گذراندن پایان دوره برای آن‌ها صادر خواهد شد و 25 درصد از مجموع شهریه پرداختی به دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص می‌یابد.
مسئول میز همکاری‌های علمی ایران و اقلیم کردستان در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه پلی‌تکنیک سلیمانیه عراق با برخورداری از 40 هزار دانشجو، تاکنون همکاری‌های مؤثری را با سازمان‌ها و ارگان‌های بین‌المللی تجربه کرده و موفق به جذب حدود 4 میلیون دلار از این تعاملات شده است.
توضیح اینکه دکتر هادیان طی مذاکرات انجام شده به نمایندگی از دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه حضور داشته و در کنار روسا و معاونان بین‌الملل دانشکده‌های مربوطه، توافقنامه‌های همکاری را امضا کردند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی