محتوای خبری معاونت بین الملل

جشن معارفه دانشجویان ورودی 97 دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

جشن معارفه دانشجویان ورودی 97 دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل دانشگاه با استقبال دانشجویان، خانواده‌ها و اساتید آن‌ها در ستاد مرکزی برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این مراسم که سه‌شنبه اول آبان برپا شد، دکتر اسماعیل سادات ابراهیمی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل، دکتر محمد عباسی مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل و رئیس شعبه بین‌الملل دانشگاه در کیش، دکتر حسنیه تاجرزاده، استاد پیشکسوت داروسازی دانشگاه و جمعی از مدیران معاونت بین‌الملل و معاونان دانشکده داروسازی دانشگاه و دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل نیز حضور داشتند.
این جشن با سخنرانی دکتر تاجرزاده، استاد پیشکسوت داروسازی دانشگاه آغاز شد و وی ضمن تبریک به دانشجویان جدید و خانواده‌های آن‌ها، داروسازی را رشته‌ای پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان معرفی کرد.
وی ورود به عرصه دانشگاه را متفاوت از دوران تحصیل در مدرسه دانست و بیان داشت: اگر تا این مرحله از زندگی‌تان را به پشتوانه خانواده و معلمان پشت سر گذاشته‌اید باید بدانید که از امروز باید روی پاهای خود بایستید چرا که آنچه طی دوران دانشجویی می‌آموزید سرمایه شما برای زندگی آینده‌تان خواهد بود.
این عضو هیأت‌علمی دانشگاه با اشاره به اینکه تمامی اساتیدی که آموزش و پرورش دانشجویان را برعهده دارند روزی در جایگاه فعلی شما قرار داشتند، اظهار داشت: تلاش کنید در کنار استفاده از دانش و علم آن‌ها با برنامه‌ریزی مناسب از تمام فرصت‌های موجود بهره ببرید.
دکتر تاجرزاده با بیان اینکه شرایط و امکانات علم‌آموزی در دوران فعلی نسبت به گذشته متفاوت است، تصریح کرد: امروزه اینترنت تمامی مرزها را از میان برداشته و شرایط متفاوتی را برای مطالعه و علم‌آموزی پیش روی بشر قرار داده پس انتظار می‌رود به خواندن جزوات دانشگاهی و استفاده از تراوش ذهن دیگران بسنده نکرده و با پشت سر گذاشتن سختی‌های این مسیر، دنیای جدیدی را برای خود بسازید.
وی با اشاره به مسائل پیش روی کشور به ‌ویژه در زمینه اقتصادی، بیان داشت: بسیاری از هم‌دوره‌ای‌های من که برای تحصیل به خارج از کشور رفتند در زمان جنگ تحمیلی و به خاطر مردم به کشور بازگشتند شما نیز باید بدانید که کشور به وجودتان نیاز دارد پس با انرژی درونی و توکل بر خداوند به وطن و مردم خود خدمت کنید.
این استاد پیشکسوت در پایان از عشق و علاقه خود برای آموزش دانشجویان طی سال‌های تدریس سخن گفت و افزود: از همه شما می‌خواهم با عملکرد مناسبتان طی سال‌های تحصیل، انگیزه و رغبت اساتید را برای تدریس افزایش دهید و با امید کشور را در مسیر پیشرفت یاری کنید.
سپس دکتر سادات ابراهیمی، رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل با ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان ورودی 97 و خانواده‌های آنان، گفت: دانشگاهی که شما در آن پذیرفته شده‌اید، سابقه‌ای طولانی در آموزش علوم پزشکی دارد و موفقیت‌های چشم‌گیری در عرصه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی به دست آورده است.
وی ادامه داد: اعضای هیأت‌علمی این دانشگاه از برترین و معتبرترین اساتید کشور هستند و تعدادی از آن‌ها در مجموع دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار دارند.
رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای فعالیت، خود را ملزم به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی با بالاترین استانداردهای موجود کرده است، گفت: دانشکده داروسازی این دانشگاه، قدیمی‌ترین دانشکده داروسازی کشور است که اساتید بزرگی چون مرحوم دکتر فرسام و مرحوم دکتر شفیعی زحمات زیادی برای توسعه و پیشرفت آن کشیده‌اند.
دکتر سادات ابراهیمی به آغاز کار دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل از سال 86 اشاره کرد و بیان داشت: این دانشکده تاکنون حدود 500 دانشجو پذیرفته است که 150 نفر از آن‌ها فارغ‌التحصیل شده‌اند.
وی با تأکید بر آموزش دانشجویان این دانشکده با سطح کیفی مناسب و با بهره‌گیری از اساتید دانشکده داروسازی مادر، اظهار داشت: علی‌رغم مسائل اقتصادی پیش روی کشور، تمامی تلاش خود را برای حفظ استانداردهای آموزشی و تحقیقاتی به کار گرفته‌ایم.
رئیس دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل در بخش بعدی صحبت‌های خود توجه دانشجویان را بر اهمیت کارآفرینی جلب کرد و گفت: دانشگاه‌های نسل سوم دانشگاه‌های کارآفرین هستند و این موضوع که در پایان دوره تحصیل با برنامه‌ریزی مناسب بتوانید فعالیت حرفه‌ای را آغاز و زندگی خود را وارد مرحله جدیدی از پیشرفت کنید بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
دکتر سادات ابراهیمی یادآور شد: از هم‌اکنون با تشکیل گروه‌هایی از افراد هم‌فکر و انجام کارهای مشترک بستر فعالیت‌های شغلی آتی خود را فراهم کنید.
مشکات ترکمانیان، دبیرکل و رابط بین‌الملل انجمن دانشجویان داروسازی ایران (IPHSA) نیز به معرفی فدراسیون جهانی دانشجویان داروسازی (IPSF) پرداخت و بیان داشت: IPSF از سال 1949 میلادی در اروپا فعالیت خود را آغاز و هم‌اکنون دارای پنج دفتر منطقه‌ای است.
وی تصریح کرد: کشورمان به عضویت دفتر منطقه‌ای خاورمیانه و آفریقای شمالی فدراسیون جهانی دانشجویان داروسازی درآمده است و انجمن دانشجویان داروسازی ایران عضو رسمی این فدراسیون است.
ترکمانیان مزایا و فرصت‌هایی که IPHSA در اختیار دانشجویان داروسازی قرار می‌دهد را تشریح کرد و گفت: امکان اجرای برنامه تبادل دانشجو با دانشگاه‌های خارج از کشور و استفاده از فرصت دوره‌های Internship سازمان‌های بین‌المللی چون WHO و سازمان ملل وجود دارد.
وی با بیان اینکه انجمن دانشجویان داروسازی ایران در حال حاضر دفاتری در شهرهای تهران، اصفهان و شیراز دارد، بیان داشت: همچنین کمیته‌های مختلفی چون ارتقاء حرفه‌ای، سلامت عمومی، روابط عمومی، طراحی و رسانه در زیرمجموعه آن مشغول به فعالیت هستند.
ترکمانیان خاطرنشان کرد: دانشجویان علاقه‌مند به حیطه‌های مختلف داروسازی می‌توانند پروژه‌های خود را در IPHSA تعریف و مدون کنند تا در نهایت از مزایا و امتیازات فدراسیون جهانی دانشجویان داروسازی بهره‌مند شوند.
در ادامه، با نمایش کلیپ کوتاهی مسئولان دانشکده داروسازی پردیس بین‌الملل به دانشجویان جدید معرفی شدند.
این مراسم با برگزاری مسابقاتی میان دانشجویان حاضر در سالن و اهدا جوایز به برندگان به کار خود پایان داد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی