محتوای خبری معاونت بین الملل

دانشگاه از پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو حمایت کرد

دوچرخه سواری اعضای هیأت‌رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه با شهردار و اعضای شورای شهر تهران

اعضای هیأت‌رئیسه دانشگاه، جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه با پیوستن به پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو، با شهردار و اعضای شورای شهر تهران همراه شدند.

گالری عکس یک

گالری عکس دو

گالری عکس سه
اعضای هیأت‌رئیسه دانشگاه، جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه با پیوستن به پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو، با شهردار و اعضای شورای شهر تهران همراه شدند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل با همکاری معاونت بین‌الملل، معاونت دانشجویی فرهنگی و مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه، سه‌شنبه 18 دی‌ماه، دکتر کردی و دکتر بیگلر، معاونان بین‌الملل و توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر پورغریب، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه، مهندس مکری، مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه، دکتر سبزواری، عضو هیأت‌علمی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر نیاورانی و دکتر واحدی، اعضای هیأت‌علمی بیمارستان شریعتی، دکتر جلیلی، عضو هیأت‌علمی بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر آهنگری و دکتر نجات، اعضای انجمن دوچرخه‌سواری و تعدادی از دانشجویان خارجی پردیس بین‌الملل، مسیر دانشکده پرستاری و مامایی تا میدان ولیعصر را با پیروز حناچی، شهردار و اعضای شورای شهر تهران رکاب زدند.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه در توضیح این رویداد گفت: امروزه علت عمده مرگ‌ومیر و بار بیماری‌ها در کشورها متوجه بیماری‌های غیرواگیر است که انجام ورزش‌های منظم می‌تواند تغییر عمده‌ای در آن‌ها ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه طی10 سال گذشته میزان بی فعالیتی در ایران دو برابر و به بیش از 55 درصد رسیده، اظهار داشت: این در حالی است که میزان این فعالیت‌ها در جهان جز در کشورهای شرق آسیا تغییر چندانی نکرده است.
معاون بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: ورزش به صورت مستقیم در کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی تا 22 درصد، سرطان‌های شایع تا 15 درصد، دیابت، چاقی، کمردرد و پوکی استخوان مؤثر است و مطالعات نشان می‌دهد که فعالیت‌های فیزیکی منظم متوسط 10 سال به عمر افراد می‌افزاید و 50 درصد میزان مرگ و میر زودرس را می‌کاهد.
رئیس مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه با بیان اینکه فعالیت‌های ورزشی در بحث‌های بهداشت و درمان و کاستن هزینه‌های پزشکی نیز تأثیرات خود را نشان داده است، گفت: این دیدگاه‌ها در کنار افزایش سن امید به زندگی در ایران توجه به فعالیت‌های فیزیکی در موقعیت‌های مختلف از اوقات فراغت و ساعات کاری تا زمان تردد افراد را به وجود آورده است.
دکتر کردی ادامه داد: به نظر می‌رسد در دنیا برنامه‌ریزی جامعی برای افزایش فعالیت‌های فیزیکی در زمان تردد انجام شده و در برخی کشورها حدود 25 درصد افراد با دوچرخه به محل کار خود می‌روند.
معاون بین‌الملل دانشگاه افزود: مطالعات حاکی است که کاهش فاصله محل زندگی و محل کار تمایل افراد را برای تردد با دوچرخه به جای سایر وسایل نقلیه افزایش می‌دهد و اگر این فاصله حدود 8 کیلومتر باشد افراد تمایل بیشتری برای استفاده از دوچرخه خواهند داشت.
رئیس مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی یکی از مهم‌ترین مشکلات کشور در تردد با دوچرخه را نگرش مردم عنوان کرد و گفت: بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان پرچم‌دار نظام سلامت کشور و یکی از مروجان فرهنگ فعالیت‌های ورزشی، شهرداری تهران را در فرهنگ‌سازی این مقوله همراهی کرده است.
دکتر پورغریب، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه نیز گفت: با توجه به اینکه امروزه استفاده از خودروها در شهرهای بزرگ افزایش یافته درصدد هستیم با برنامه‌ریزی اساسی فرهنگ دوچرخه‌سواری را در دانشگاه ترویج دهیم که این امر می‌تواند نقش اساسی در کاهش ترافیک و ایجاد شور و نشاط در بین دانشگاهیان داشته باشد.
وی با بیان اینکه رشته دوچرخه‌سواری در دانشگاه علاقه‌مندان زیادی دارد، گفت: در راستای حمایت از ورزشکاران این رشته انجمن دوچرخه‌سواری دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دومین انجمن ورزش‌های همگانی مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه تشکیل شده و برنامه‌های دوچرخه‌سواری برای دانشجویان دختر و پسر دانشگاه زیر نظر انجمن یادشده در حال برگزاری است.
خبرنگار: مهناز وحیدی و معصومه فتحعلی زاده
عکاس: حسین شیخ محمدی، حسین اکبریان و مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی