محتوای خبری معاونت بین الملل

آیین تکریم و معارفه معاونان پیشین و جدید بین‌الملل دانشگاه

دکتر عرب خردمند بر تخصیص منابع در اعتبارات دانشگاه جهت ارتقاء استانداردهای بین‌المللی تأکید کرد

معاون پیشین بین‌الملل دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز در عرصه بین‌الملل مدعی آشنايي ملیت‌های مختلف با فرهنگ، سنن و نظام مقدس جمهوري اسلامي، توسعه زبان فارسي در بين غیرفارسی‌زبانان، صدور انقلاب از طريق اعزام سفيران علمي به اقصی نقاط دنيا و تحقق اقتصاد مقاومتي در آموزش پزشكي كشور است.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر علی عرب خردمند، در مراسم تکریم و معارفه معاونان پیشین و جدید بین‌الملل دانشگاه گفت: قریب 30 سال از طول مدت خدمتم را در وزارت بهداشت مسئولیت اجرایی داشتم و بیش از یک سوم آن مستقیماً در دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است.
وی با اشاره ‌به اینکه از مهر ماه 1388 که مسئوليت پردیس بین‌الملل به اینجانب واگذار شد، تلاش کردیم این مجموعه را به عنوان عضو کوچکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران به فرصتی بزرگ برای حضور در عرصه بین‌الملل تبدیل کنیم، اظهار داشت: با وجود حرکت پردیس بین‌الملل در جهت جذب دانشجوی شهریه پرداز به عنوان مأموریت اصلی خود، رسالت دانشگاه برای دستيابي به مرجعيت علمي و جايگاه آموزش عالي در كشور با نقصان‌هایی همراه بود که من را آزرده می‌کرد.
دکتر عرب خردمند تصریح کرد: در سال 1390 با نظر مساعد دکتر لاریجانی، رییس وقت و هیأت امنای دانشگاه با شکل‌گیری معاونت بین‌الملل موافقت شد و همزمان با آن، اساس‌نامه مصوب پردیس بین‌الملل که پیش از این به تصویب رسیده بود به معاونت تسری یافت.
وی ادامه داد: این رویکرد فرصت مناسبی را برای تشکیل شبکه بین‌الملل به وجود آورد و کار گروهی و منسجم در سطوح مختلف برای دستیابی به این هدف با وجود نبود تجربیات قبلی و به پشتوانه همراهی یاران صدیق، مصمم، مطالعات میدانی و آشنایی با تجارب دانشگاه‌های موفق دنیا آغاز شد.
معاون پیشین بین‌الملل دانشگاه اضافه کرد: در این مسیر به نقطه‌ای رسیدیم که تفكر و نگرش بین‌المللی سازی در آموزش عالي كشور نهادينه شد و عوامل موثر در ديگر وزارتخانه‌ها و ارگانهاي ذی‌ربط همراه و همسو به مدد اين حركت ملي آمدند.
دکتر عرب خردمند با بیان اینکه آنچه توانسته‌ایم از لطف خداوند، همت بلند اعضای هیأت‌علمی، ایثار یکایک کارکنان صدیق و آگاه دانشگاه و عزيزاني در ديگر دستگاه‌های اجرايي كشور بوده است، گفت: پیشنهاد می‌کنم در جهت انسجام هر چه بیشتر فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه ارکان معاونت بین‌الملل، پردیس بین‌الملل، کالج بین‌الملل و مدرسه بین‌الملل دانشگاه تحت مدیریت واحد اداره شوند.  
وی همچنین توجه حاضران را به تخصیص منابعی در اعتبارات دانشگاه برای ارتقاء استانداردهای بین‌المللی جلب کرد و افزود: ضرورت تشکیل معاونت طرح و برنامه در چارت تشکیلاتی دانشگاه احساس می‌شود تا فارغ از دغدغه‌های مالی و چالش‌های گذرا و کم اهمیت روند رو به رشد جوامع آموزش عالی را رصد کرده، راهکارهای موفق دنیا را بومی‌سازی شده در مسیر تعالی حوزه‌های مختلف دانشگاه قرار دهد و به حرکت بین‌المللی سازی دانشگاه سرعت ببخشد.
معاون پیشین بین‌الملل دانشگاه سخنان خود را با آرزوی اقتدار ایران اسلامی، دستیابی به اهداف متعالی کشور در بخش آموزش عالی و کسب افتخار اولین دانشگاه بین‌الملل کشور به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران پایان داد.
 خبرنگار: مهناز  وحیدی
عکس: سیدمیثم عطری


مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی