محتوای خبری معاونت بین الملل

دیدار سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه با جانشین رئیس بخش گوش، حلق و بینی بیمارستان Szeged مجارستان

دکتر کردی، سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه و دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل با دکتر ایوان، جانشین رئیس بخش گوش، حلق و بینی بیمارستانSzeged مجارستان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که شنبه 13 آبان برپا شد، دکتر رضا مروستی، جراح و متخصص گوش، حلق، بینی و حنجره، دکتر غلامحسين مروستی، جراح و متخصص گوش، حلق، بینی و سر و گردن و رایزن علمی و فرهنگی انجمن پزشکان ایرانی مجارستان و آل احمد، کارشناس اروپای شرقی روابط بین‌الملل وزارت بهداشت نیز حضور داشتند.
رایزن علمی و فرهنگی انجمن پزشکان ایرانی مجارستان در ابتدا با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه منعقد شده میان دو کشور راه را برای همکاری‌های مشترکی چون تبادل اساتید و دانشجویان همواره کرده است، اظهار داشت: بیمارستان Szeged، به عنوان مرکزی آموزشی- درمانی زیرمجموعه دانشگاهی با همین نام مشغول به فعالیت است و ساختاری شبیه به بیمارستان امام خمینی (ره) دارد.
دکتر مروستی افزود: سفیر ایران در مجارستان، انجمن پزشکان ایرانی مقیم در این کشور و جامعه جراحان را پایه‌گذاری کرده‌اند که امیدواریم بستری برای عضویت پزشکان مقیم ایران نیز در این انجمن فراهم شود.
وی از تحصیل یک هزار و 500 دانشجوی ایرانی در رشته‌های فنی، مهندسی و پزشکی در مجارستان خبر داد و بیان داشت: بالاترین تعداد دانشجویان خارجی مجارستان پس از آلمان در اختیار دانشجویان ایرانی است.
رایزن علمی و فرهنگی انجمن پزشکان ایرانی مجارستان همچنین به فراهم بودن بسترهای لازم جهت تبادل دانشجو نیز اشاره کرد.
دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل نیز با بیان اینکه همکاری‌های مشترک با دانشگاه و بیمارستان Szeged می‌تواند در قالب برنامه دو استاد راهنما برای هدایت مشترک رساله دانشجوی دکترا (Cotutelle PhD Program) و یا پروژه تبادل اساتید و دانشجویان شکل گیرد، گفت: این در حالی است که پیش از هر اقدامی باید زیرساخت‌های مورد نیاز را فراهم کرد.
وی با اشاره به وجود زمینه فعالیت‌های مشترک پژوهشی، ابراز امیدواری کرد طی تعاملات آتی بستر انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه Szeged ایجاد شود.
در ادامه، مهمانان این نشست از بیمارستان امیراعلم بازدید و در نشست مشترک با دکتر جعفریه، رئیس این بیمارستان شرکت کردند.
دکتر جعفریه، پس از ارائه توضیحات مختصری در خصوص تاریخچه بیمارستان امیر اعلم، تجهیزات نوین و دستاوردهای بیمارستان را معرفی کرد.
وی با بیان اینکه بیمارستان امیراعلم به عنوان مرکز تخصصی گوش، حلق و بینی روزانه 400 بیمار اورژانسی و 450 بیمار درمانگاهی را می‌پذیرد، اظهار داشت: سالانه 11 تا 12 هزار عمل جراحی گوش، حلق و بینی در این بیمارستان انجام می‌شود.
رایزن علمی و فرهنگی انجمن پزشکان ایرانی مجارستان در این دیدار نیز پیام پروفسور ایوان مبنی بر علاقمندی به همکاری های مشترک را بیان و از دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شرکت در کنفرانس بین‌المللی گوش، حلق و بینی در مجارستان دعوت کرد.
در پایان، جانشین رئیس بخش گوش، حلق و بینی بیمارستان Szeged مجارستان و سایر مهمانان از بخش‌های اورژانس، جراحی و ایستگاه پرستاری بیمارستان امیراعلم بازدید کردند.
خبر: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی