محتوای خبری معاونت بین الملل

دیدار معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشگاه با تأکید بر گسترش تعاملات و هم‌افزایی

دکتر کردی و دکتر سهراب پور، معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشگاه به منظور تعامل و هم‌افزایی هر چه بیشتر میان دو حوزه با یکدیگر دیدار کردند.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در جریان این دیدار که یکشنبه اول بهمن 96 در سالن شورای معاونت آموزشی انجام شد، دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر غیاثوندیان، مدیر امور آموزشی دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و دکتر جهانشیر، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي نیز حضور داشتند.
دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه در ابتدا هدف از برگزاری این نشست را آشنایی دو معاونت با فعالیت‌های یکدیگر و مرور کلیات و موضوعات مشترک عنوان کرد.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با مثبت ارزیابی کردن تعاملات معاونت‌های بین‌الملل، آموزشی و پژوهشی در دور جدید مدیریتی دانشگاه، گفت: با توجه به وجود زمینه‌های مشترک فعالیت میان این حوزه‌ها به نظر می‌رسد تشکیل کارگروه‌هایی متشکل از مدیران و کارشناسان در پیشبرد برنامه‌ها موثر باشد.
در ادامه، حاضران به بیان فعالیت‌های مشترکی که نیازمند بررسی، تبادل‌نظر و تصمیم‌گیری نهایی در خصوص آن‌ها وجود دارد، پرداختند.
معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به سیاست‌های دانشگاه در خصوص ادغام دو حوزه آموزش و پژوهش دانشکده‌های پردیس بین‌الملل در دانشکده‌های مادر، تصریح کرد: این رویکرد در دانشکده پزشکی محقق شده و دانشکده‌های دندانپزشکی و داروسازی پردیس بین‌الملل نیز به این جریان خواهند پیوست.
دکتر کردی افزود: ظرفیت این دانشکده‌ها تنها به دانشجویان بین‌المللی دانشگاه اختصاص خواهد یافت.
وی بر لزوم هماهنگی دو معاونت در حوزه‌های اعتباربخشی و Visiting Professor نیز اشاره و لزوم تمرکز هر چه بیشتر بر مقوله Joint Degree را خواستار شد.
معاون بین الملل دانشگاه افزود: در تعاملات داخل و خارجی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تازگی این شکل از همکاری‌ مورد تأکید قرار گرفته است.
مدیر امور آموزشی دانشگاه نیز گفت: طی نشست‌هایی با معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل و مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل پیش از این توافقاتی در مورد پذیرش دانشجویان بین‌المللی انجام شده که خوشبختانه همه امور طبق روال و اتفاق نظر جلو رفته است.
دکتر غیاثوندیان بر اهمیت تعیین تکلیف وضعیت دانشکده‌های پردیس بین‌الملل به منظور پیشبرد فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های آتی تأکید کرد.
دکتر قاضی خوانساری، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه هم با بیان اینکه ترجمه انگلیسی تمامی برنامه‌های آموزشی مقاطع Undergraduate به زبان انگلیسی حاصل تعاملات و جلسات مکرر با کارشناسان، مدیریت توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و نمایندگان دانشکده‌ها است، اظهار داشت: این در حالی است که با توجه به آماده سازی محیط انگلیسی سیستم یکپارچه پژوهشی، آموزشی و دانشجویی (سیپاد) باید هماهنگی بیشتری میان معاونت‌ آموزشی دانشگاه و پردیس بین‌الملل به وجود آید.
وی همچنین به وجود گپ‌هایی در پذیرش و ارتقاء دانشجویان خارجی دوره‌های تخصص در تعامل با وزارت بهداشت اشاره کرد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل نیز با بیان اینکه در فعالیت‌های مشترک دو معاونت نیاز به سیاست‌گذاری واحد احساس می‌شود، گفت: مقوله رتبه‌بندی نیز که میان سه حوزه بین‌الملل، آموزش و پژوهش مشترک است باید مورد بحث و بررسی دقیق قرار گیرد.
دکتر نکوفر تصریح کرد: معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران را به عنوان دبیرخانه شبکه تضمین کیفیت و اعتباربخشی بین‌المللی تعیین کرده است و با فرصت پیش رو امکان تشریح اقدامات انجام شده و برنامه‌ریزی برای آینده وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد مسائل موجود در جذب دانشجویان بین‌المللی و حضور دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های خارج از کشور چون Curriculum Tailoring و Credit transfer نیز کاهش یابد.
دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل هم آموزش زبان فارسی و انگلیسی را از جمله موضوعات مشترک دانست که باید برنامه‌ریزی مناسب‌تری روی آن‌ها انجام شود.
وی همچنین ارتباط سامانه‌های پذیرش دانشجویان خارجی و آموزش دانشگاه را خواستار شد و اظهار داشت: در این زمینه برگزاری جلسات هماهنگی میان کارشناسان معاونت‌های بین‌الملل و آموزشی پیشنهاد می‌شود.
این نشست با اتفاق نظر حاضران در خصوص برگزاری جلسات منظم (هر دو هفته یک‌بار) با هدف بررسی و تبادل‌نظر مباحث مشترک دو معاونت پایان یافت.
خبرنگار: مهناز وحیدی
عکاس: مهدی کیهان

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی