محتوای خبری معاونت بین الملل

بازدید مجیب الرحمن بوییان از دانشکده دندانپزشکی و مرکز قلب تهران

سفیر بنگلادش در ایران با معاون بین الملل دانشگاه دیدار کرد

سفیر بنگلادش در ایران و هیأت همراه ضمن بازدید از دانشکده دندانپزشکی و مرکز قلب تهران، با معاون بین‌الملل دانشگاه دیدار کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در جریان این دیدار که یکشنبه سوم مرداد برگزار شد، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل و دانشجویان بنگلادشی دانشگاه حضور داشتند.
دکتر عرب خردمند در آغاز این نشست گفت: سابقه فعالیت این دانشگاه به 85 سال پیش و تأسیس دانشکده پزشکی به عنوان نخستین دانشکده پزشکی کشور برمی‌گردد.   
معاون بین‌الملل دانشگاه با اشاره به تفکیک دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران از یکدیگر در حدود 30 سال پیش، اظهار داشت: همکاری میان این دو دانشگاه طی سال‌های گذشته در حوزه‌های مختلف به ویژه بین‌المللی سازی تداوم داشته است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از 13 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت:  دانشجویان این دانشگاه از میان برترین‌های کنکور سراسری انتخاب می‌شوند.
دکتر عرب خردمند به فعالیت پردیس بین‌الملل، 32 کتابخانه و 92 مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره کرد و به معرفی 11 دانشکده و 16 بیمارستان آموزشی پرداخت.
معاون بین‌الملل دانشگاه همچنین در تشریح ساختار مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه نیز گفت: با فعالیت 14 مرکز بهداشت روستایی، 45 خانه بهداشت و 57 مرکز بهداشت شهری، تاکنون 2 میلیون 800 هزار نفر تحت پوشش خدمات مورد نیاز قرار گرفته‌اند.
وی تعداد مقالات دانشگاه در فاصله سال‌های 1996 تا 2015 میلادی را 27 هزار و 851 مقاله عنوان کرد و افزود: بیش از 201 هزار بار به این مقالات استناد شده است.
دکتر عرب خردمند به اقدامات بین‌المللی دانشگاه نیز اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون 4 درصد از مجموع دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند.
معاون بین‌الملل دانشگاه همچنین تسهیلات دانشگاه برای دانشجویان بین‌المللی چون امکانات خوابگاهی، برگزاری تورهای دانشجویی، اجرای بیمه‌های خدمات درمانی، ورزش و مسئولیت و برپایی دوره‌های آموزش زبان فارسی و انگلیسی در کالج بین‌الملل دانشگاه را تشریح کرد.
وی در ادامه از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای همکاری با دانشگاه‌های بنگلادش در زمینه‌هایی چون تبادل دانشجویان، اجرای برنامه‌ها مشترک  و برگزاری دوره‌های آموزشی بلند مدت و کوتاه مدت خبر داد.
دکتر شعبانی نیز توضیحاتی در خصوص فرآیند جذب دانشجویان خارجی دانشگاه ارائه کرد و گفت: معیارهای مختلفی چون سوابق تحصیلی، مقالات یا کتاب‌های منتشر شده، فعالیت‌های اجتماعی و تجربه‌های داوطلبانه در  جذب متقاضیان خارجی مد نظر قرار می‌گیرد.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت انگلیسی دانشگاه و تکمیل Application Form، درخواست تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران را به صورت آنلاین ارسال کنند.
مجیب الرحمن بوییان، سفیر بنگلادش در ایران نیز ضمن قدردانی از فرصت ایجاد شده برای بازدید از توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه علوم پزشکی تهران و دیدار با مسئولان این دانشگاه، در خصوص همکاری‌های علمی و دانشگاهی میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.
وی همچنین با اشاره به درخواست تعداد قابل‌توجه متقاضیان بنگلادشی برای تحصیل در دو رشته پزشکی و دندانپزشکی، از علاقمندی برای حضور دانشجویان این کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
پیش از این نشست، هیأت مذکور مهمان دانشکده دندانپزشکی و مرکز قلب تهران شدند.
در دیدار معاون بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی و سفیر بنگلادش در ایران، دکتر خامی از فعالیت 12 گروه آموزشی و پنج مرکز تحقیقاتی و تحصیل 819 دانشجو در این دانشکده خبر داد.
وی با اشاره به اینکه دانشکده دندانپزشکی روزانه پذیرای 50 بیمار جدید است، گفت: این در حالی است که با اجرای برنامه‌هایی چون وارنیش فلوراید تراپی در تعدادی از مدارس تهران، تلاش شده خدمات عمومی مناسبی در اختیار شهروندان قرار گیرد.
در ادامه، نحوه پذیرش و  ویزیت بیماران و فعالیت کلینیک ویژه دندانپزشکی توسط سفیر بنگلادش در ایران مورد پرسش قرار گرفت که دکتر خامی در این باره گفت: پذیرش بیماران به صورت تلفنی و یا حضوری صورت می‌گیرد ضمن اینکه کلینیک ویژه دندانپزشکی از ساعت 16 تا 20 با حضور متخصصان خدمات لازم را به بیماران ارائه می‌دهند.
وی همچنین توضیحاتی در خصوص همکاری‌های بین‌المللی، نحوه پذیرش دانشجویان خارجی، زبان تدریس و هزینه‌های تحصیل آن‌ها در رشته‌های مختلف دندانپزشکی ارائه کرد.
در نشست معاون اجرایی مرکز قلب تهران و سفیر بنگلادش در ایران نیز معرفی اجمالی از این مرکز انجام شد و دکتر حاجی قاسمی گفت: در این مجموعه تلاش شده با به روز نگه‌داشتن سطح اطلاعات علمی و استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات پزشکی ضمن آموزش صحیح دانشجویان، بهترین خدمات به بیماران ارائه شود.
وی به پذیرش تعداد قابل‌توجهی بیمار از اقصی نقاط کشور در مرکز قلب تهران اشاره کرد و بیان داشت: همچنین سالانه ظرفیت مشخصی به ویزیت بیماران از کشورهای مختلف اختصاص می‌یابد.
دکتر حاجی قاسمی همچنین از انجام پژوهش‌های مرتبط با قلب و عروق در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در مرکز قلب تهران خبر داد.
وی در بخش پایانی صحبت‌های خود نسبت به ارائه خدمات به بیماران بنگلادشی در مرکز قلب تهران اعلام آمادگی کرد.
مجیب الرحمن بوییان نیز پیشرفت ایران در حوزه علوم پزشکی و ارائه خدمات سلامت به بیماران طی بیست سال اخیر را چشمگیر دانست و بر گسترش همکاری‌های مشترک تأکید کرد./ق
خبر و عکس: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی