محتوای خبری معاونت بین الملل

دیدار دکتر اکبری ساری و پروفسور گیوسپ کورناگلیا

فصل تازه‌ای از همکاری‌های دانشکده بهداشت و انجمن عفونی اروپا (ESCMID) در راه است

نشست مشترک رئیس دانشکده بهداشت و مدیر امور بین‌الملل انجمن عفونی اروپا (ESCMID) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل این دیدار، روز یکشنبه 17 بهمن با حضور دکتر تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت، دکتر شاه محمودی، مدیر گروه ویروس‌شناسی، دکتر مختاری آزاد و دکتر جزایری، اعضاء هیأت‌علمی گروه ویروس‌شناسی و دکتر مولوی از گروه انگل‌شناسی و قارچ شناسی پزشکی دانشکده بهداشت انجام شد.
در حاشیه این نشست، دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت، با بیان اینکه انجمن عفونی اروپا یکی از بزرگ‌ترین انجمن‌های علمی در دنیا است که در کنگره‌های سالانه‌اش بیش از 10 هزار نفر شرکت می‌کنند، اظهار داشت: این انجمن متشکل از  58 گروه مطالعاتی است ضمن اینکه حوزه فعالیت آن دو بعد علوم پایه و بالینی را در برمی‌گیرد.
رئیس دانشکده بهداشت تصریح کرد: ESCMID انجمنی فعال در حوزه میکروبیولوژی و بیماری‌های عفونی است که رشته‌هایی چون ویروس‌شناسی، باکتری‌شناسی، قارچ شناسی، انگل‌شناسی و میکروب‌شناسی مواد غذایی و بیماری های عفونی را  پوشش می‌دهد.
وی با اشاره به بازدید دکتر کورناگلیا از دانشکده بهداشت و ملاقات وی با اعضای هیأت‌علمی گروه‌های ویروس‌شناسی، انگل‌شناسی، قارچ شناسی و حشره‌شناسی، بیان داشت: در این دیدارها بر استفاده طرفین از ظرفیت‌های موجود چون تبادل دانشجویان، محققان جوان و اساتید در مسیر برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تأکید شده است.
دکتر اکبری ساری افزود: در دیدار با مدیر امور بین‌الملل انجمن عفونی اروپا پیشنهاد برگزاری مشترک دوره‌های کوتاه مدت مطرح شد که انتظار می رود این دوره‌ها در قالب مدارس تابستانی و یا کارگاه‌های آموزشی امکان بهره‌مندی دانشجویان این دانشکده از اساتید شناخته شده داخلی و خارجی در رشته‌های تخصصی را فراهم کند.
رئیس دانشکده بهداشت ادامه داد: همچنین مقوله تبادل دو طرفه اساتید و دانشجویان نیز مورد تأکید قرار گرفت و دانشکده بهداشت درخواست تعامل بیشتر اساتید ایرانی با گروه‌های مطالعاتی انجمن عفونی اروپا در کنگره سالانه ESCMID را نیز مطرح کرد.
وی تسهیل در ارسال پروپوزال توسط اساتید این دانشکده برای گروه‌های مطالعاتی زیرمجموعه انجمن عفونی اروپا را نیز یکی دیگر از پیشنهادات مطرح شده عنوان کرد و گفت: انتظار می رود با توجه به تعاملاتی که با مدیر امور بین‌الملل انجمن مذکور ایجادشده شرایط داوری و تصمیم‌گیری نهایی در خصوص پروپوزالها تسهیل شود.
دکتر اکبری ساری یادآور شد: به عنوان آخرین پیشنهاد، دانشکده بهداشت موضوع بررسی بیشتر گروه‌های مطالعاتی زیرمجموعه انجمن عفونی اروپا و در صورت لزوم پیشنهاد ایجاد گروه‌های مطالعاتی جدید مرتبط با حوزه فعالیت های دانشکده بهداشت را عنوان کرد.
رئیس دانشکده بهداشت تأکید کرد: پروفسور کورناگلیا نظر موافق خود را با کلیات این پیشنهادات اعلام کرد و با توجه به آشنایی که با امکانات و توانمندی‌های دانشکده بهداشت به دست آورد قول مساعد پیگیری و همکاری در جهت تسهیل و کمک برای عملیاتی شدن آن‌ها داد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در پایان این نشست توافق شد پیشنهادات ارائه شده در جلسه توسط دانشکده بهداشت به صورت مکتوب تنظیم و برای پروفسور کورناگلیا و انجمن عفونی اروپا جهت پیگیری‌های لازم فرستاده شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی