محتوای خبری معاونت بین الملل

با حضور معاون بین‌الملل دانشگاه و رایزن فرهنگی سفارت سوئیس در ایران

مراسم تکریم و معارفه دبیران پیشین و جدید اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه دکتر نغمه معراجی و دکتر نسیم چینی فروش، دبیران پیشین و جدید اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در جریان این مراسم که چهارشنبه 18 تیر 99 در اتاق همکاری های علمی ایران و سوئیس برگزار شد، دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، Chantal Delli، رایزن فرهنگی سفارت سوئیس در ایران، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه، دکتر امید امینیان، رئیس پردیس بین‌الملل دانشکده پزشکی، دکتر فاطمه واثق رحیم پرور، معاون پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی و عضو اتاق فکر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوییس و دکتر سحر افتخاری، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل دانشکده پزشکی حضور داشتند.
در آغاز دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه با تقدیر از زحمات دکتر نغمه معراجی طی دو سال گذشته، عملکرد اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس را مثبت ارزیابی کرد.
وی با اشاره اینکه ارتباط مؤثر وزارت علوم سوئیس و دفتر همکاری‌های جنوب آسیا و ایران واقع در دانشگاه علوم کاربردی زوریخ با دانشگاه و اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس، تاکنون منجر به تعریف گرنت‌های تحقیقاتی مختلف و همکاری‌های مشترک پژوهشی شده است، اظهار داشت: این در حالی است که معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) از این فعالیت‌های تحقیقاتی به خوبی حمایت کرده‌اند.
معاون بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: همچنین در بحث‌های آموزشی نیز چندین پروژه مشترک با دانشگاه‌های سوئیسی در حال اجرا است و رایگان بودن مقوله تحصیل در مراکز علمی این کشور به پیشبرد برنامه‌ها کمک قابل‌توجهی کرده است.
دکتر کردی با اشاره به تفاوت‌های موجود دو کشور در نوع نگاه به همکاری‌های مشترک، گفت: در سوئیس همکاری‌ها اغلب میان اساتید اعضای هیأت‌علمی دانشگاه‌ها است و کمتر مسئولان سطوح بالا درگیر این تعاملات می‌شوند اما در کشور ما ارتباطات از بالا به پایین برنامه‌ریزی ‌شده و این موضوع تا حدی ارتباطات طرفین را تحت تأثیر قرار داده است.
وی افزود: با تکیه بر پیشینه ارزشمند دانشگاه و توانمندی‌های قابل اتکای اساتید و اعضای هیأت‌علمی و در راستای توسعه تعاملات آموزشی و پژوهشی با کشورهایی چون سوئیس که از مراکز علمی و دانشگاهی با کیفیت و شناخته شده ای برخوردارند، تغییر در ساختار همکاری‌های علمی مورد توجه قرار دارد.
معاون بین‌الملل دانشگاه تأکید کرد: طی این ساختار اعضای هیأت‌علمی، گروه‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه می‌توانند مستقیم با اساتید و محققان و گروه‌ها و مراکز مشابه خود در دیگر کشورها وارد تعامل شده و همکاری‌های مشترک در سطوح مختلف از جمله برگزاری دوره آموزشی بین‌المللی را برنامه‌ریزی کنند.
دکتر کردی یادآور شد: اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس چون سایر اتاق‌ها و میزهای همکاری دانشگاه تسهیل‌کننده ارتباطاتی است که توسط اعضای هیأت‌علمی، گروه‌های آموزشی و مراکز تحقیقاتی شکل می‌گیرد.
وی همچنین ضمن خیرمقدم به دکتر چینی‌فروش از وی به عنوان یکی از محققان جوان و با استعداد دانشکده دندانپزشکی یاد کرد و بیان داشت: امیدوارم با تکیه بر مأموریت‌های این اتاق همکاری، اقدامات و دستاوردهای پیشین و چشم‌انداز پیش رو در ارتباطات علمی ایران و سوئیس، در آینده شاهد تعاملات بیشتری میان محققان و اساتید دو کشور باشیم.
سپس دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه از حمایت‌های سفارت سوئیس در ایران و رایزن فرهنگی این سفارتخانه از اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس و ارتباطات علمی شکل گرفته قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس باید با مشورت اعضای اتاق فکر و در ارتباط مستقیم با مدیریت روابط بین‌الملل دانشگاه مأموریت‌های تعریف شده را پیش ببرد، افزود: این در حالی است که شبکه بین‌الملل دانشگاه با تعیین معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها و در ادامه مدیران و معاونان بین‌الملل گروه‌های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و بیمارستان‌ها تکمیل شده است و انتظار می‌رود ارتباط اعضای این شبکه به تقویت همکاری بدنه دانشگاه با مراکز علمی خارج از کشور بیانجامد.
مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز علمی سوئیس به دلیل آنکه این کشور قطب مهم همکاری ایران با دیگر کشورها به شمار می‌آید برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و امیدوارم بیش از پیش تداوم داشته باشد.
Chantal Delli، رایزن فرهنگی سفارت سوئیس در ایران نیز همکاری‌های علمی و دانشگاهی را برای این کشور و سفارتخانه آن در ایران بسیار با اهمیت دانست و گفت: خوشبختانه ارتباطات علمی در جهان هیچ محدودیتی ندارد و علی‌رغم اینکه عرصه‌های سیاسی و اقتصادی دستخوش تلاطماتی می‌شوند، اما در سطح علمی می‌توان هر همکاری را رقم زد و رو به جلو حرکت کرد.
وی با اشاره به موفقیت اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس تاکنون در ایجاد بستر تعاملات مشترک، افزود: خوشبختانه ارتباط نزدیکی میان این مجموعه و سفارت سوئیس در ایران وجود دارد و ما علاقه‌مندیم ضمن حفظ این ارتباطات، با  ایده‌های جدید، همکاری‌های تازه‌ای را رقم بزنیم. 
دکتر چینی ‌فروش، دبیر جدید اتاق همکاری‌های علمی ایران و سوئیس نیز با ابراز خوشحالی از فرصت ایجاد شده برای حضور در این جمع و همکاری با حوزه بین‌الملل دانشگاه، بیان داشت: من به آینده بسیار امیدوارم و ما در اتاق سوئیس تلاش می‌کنیم با همراهی فعالان این حوزه و با بهره‌گیری از تجارب همکارانی چون دکتر معراجی، برنامه‌ها و اهداف را بهتر از گذشته پیش ببریم.
در پایان این مراسم با اهداء لوح از زحمات دکتر نغمه معراجی تقدیر و حکم انتصاب دکتر نسیم چینی‌فروش به وی اعطاء شد.
 
 
 
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *