محتوای خبری معاونت بین الملل

مرکز آموزش و یادگیری الکترونیک در کالج بین‌الملل دانشگاه افتتاح شد

با حضور دکتر کردی، معاون بین‌الملل و دکتر مرعشی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، مرکز آموزش و یادگیری الکترونیک افتتاح شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل این مرکز چهارشنبه 9 خرداد در ساختمان کالج بین‌الملل دانشگاه افتتاح شد.
دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه به عنوان نخستین سخنران بر اهمیت مقوله آموزش الکترونیک و سرمایه‌گذاری هر چه بیشتر دانشگاه در این حوزه تأکید کرد و گفت: هدایت دانشگاه به این مسیر فرصت‌های جدیدی را در خصوص جذب دانشجویان از کشورهای مختلف پیش رو قرار می‌دهد.
وی با اشاره به ورود دانشگاه‌های پیشرفته به حوزه آموزش الکترونیک و تعریف دوره‌های پرمخاطب برای متقاضیانی از سراسر جهان، افزود: بی‌شک تعامل با این دانشگاه‌ها و افزایش کیفیت زیرساخت‌های موجود، شرایط فعالیت هر چه موثرتر دانشگاه را تسهیل خواهد کرد.
معاون بین‌الملل دانشگاه اظهار امیدواری کرد که وجود ظرفیت‌هایی چون مرکز آموزش و یادگیری الکترونیک در گام‌های نخست زمینه‌ساز ارائه یک تا دو رشته به صورت مجازی برای دانشجویان خارجی از کشوهای فارسی‌زبان شود.
دکتر کردی در بخش بعدی صحبت‌های خود با تأکید بر وجود ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاه علی‌رغم مسائل مالی پیش رو، تصریح کرد: از همه همکاران و فعالان حوزه آموزش الکترونیک دانشگاه می‌خواهیم تا به منظور انجام فعالیت موثرتر در این حوزه با تکیه بر توانمندی‌های موجود از هیچ کوششی دریغ نکنند.
وی بر تمرکززدایی فعالیت‌های بین‌الملل از ستاد به دانشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی، گروه‌های آموزشی و اعضای هیأت‌علمی تأکید کرد و بیان داشت: امید داریم با این رویکرد شاهد ارتقاء حوزه‌های آموزش، پژوهش و خدمات با بهره‌گیری از بعد بین‌الملل باشیم.
سپس مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل بیان داشت: مرکز آموزش و یادگیری الکترونیک به دنبال حضور دانشگاه در پروژه بین‌المللی اپاتل (OPATEL) به عنوان یکی از پروژه‌های برنامه اراسموس پلاس راه‌اندازی شد.
دکتر نکوفر افزود: به دنبال همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با اتحادیه اروپا امکان مشارکت در برنامه اراسموس پلاس فراهم شد که پروژه اپاتل هم اکنون در نیمه‌های راه و پروژه MediTec در مراحل نخستین قرار دارد.
وی با بیان اینکه اپاتل، از اکتبر 2016 کلید خورده و پروژه‌ای سه ساله است، گفت: باعث خوشحالی است که  دانشگاه زودتر از سایر دانشگاه‌های عضو این پروژه موفق به افتتاح مرکز آموزش و یادگیری الکترونیک شده است.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل ادامه داد: مرکز مذکور متشکل از 25 سیستم کامپیوتر است که بخش اعظم بودجه خرید آن‌ها از پروژه اپاتل تأمین شده و برای اجرای کارگاه‌ها، برپایی دوره‌های آموزشی الکترونیک، برگزاری آزمون‌های الکترونیک و به عنوان سایت کامپیوتری قابل استفاده خواهد بود.
دکتر نکوفر افزود: در کنار تجهیزات خریداری شده برای این مرکز، سرور کامپیوتری نیز تهیه و در مرکز داده (Data Center) دانشگاه تحت نظارت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات قرار گرفته است که هم اکنون بر روی آن نسخه فارسی برنامه مرکز آزمون نصب و راه‌اندازی شده است.
وی به راه‌اندازی وب‌سایت کلی پروژه اپاتل (http://opatel.tums.ac.ir) در دامنه وب‌سایت دانشگاه اشاره کرد و گفت: محتوای 14 دانشگاه همکار پروژه اپاتل که از کشورهای ایران، عراق، آلمان، پرتغال، یونان و هلند هستند، بر روی این وب‌سایت قابل دسترس و مشاهده خواهد بود. 
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل در ادامه به بیان توضیحاتی در خصوص نحوه ورود دانشگاه به پروژه اپاتل پرداخت و گفت: جلسه آغازین شروع پروژه اپاتل در دانشگاه لایپزیگ آلمان برگزار شد که اینجانب با همراهی دکتر مرعشی، معاون مجازی سازی دانشکده مجازی و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل دانشگاه در آن شرکت داشتیم و در کنار معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران فرصت آشنایی با 13 دانشگاه همکار را به دست آوردیم.
وی ادامه داد: حضور در این گردهمایی شناخت بیشتری نسبت به توانمندی‌های دانشگاه ایجاد و ما را مطمئن کرد که نسبت به دانشگاه‌های مشارکت‌کننده نه تنها عقب نیستیم بلکه گاهاً از توانمندی‌های بیشتری برخوردار هستیم.
دکتر نکوفر به شرکت نمایندگان دانشگاه در دو ورک شاپ اپاتل به میزبانی دانشگاه‌هایی از پرتغال و یونان و استفاده از فرصت ارتباطات و همکاری‌های بین‌المللی نیز اشاره و توضیحاتی در خصوص برگزاری جلسات متعدد با واحدهای زیرمجموعه دانشگاه ارائه کرد.
وی در پایان صحبت‌های خود از تمامی افرادی که در راه‌اندازی مرکز آموزش و یادگیری الکترونیک همکاری داشته‌اند، تشکر کرد.
در ادامه، دکتر مرعشی، معاون مجازی سازی دانشکده مجازی و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از تلاش‌های دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل و دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه برای ایجاد مرکز مذکور قدردانی کرد و دلیل اصلی ورود دانشکده مجازی به این حوزه را ارتباط موضوعی آن با بحث آموزش الکترونیک دانست.  
وی با اشاره به حضور تعدادی از اعضای هیأت دانشکده مجازی در دومین ورک شاپ اپاتل به میزبانی انستیتو ISPAB پرتغال، تصریح کرد: فرصت شرکت در این برنامه به ما اثبات کرد که دانشگاه با وجود این اساتید نیازی به آموزش ندارد و حتی می‌تواند تجربیات غنی خود را به اشتراک بگذارد.
دکتر مرعشی اضافه کرد: با توانمندی‌های موجود، دانشگاه در حال حاضر آمادگی دارد که ارائه‌دهنده پروژه‌های اراسموس پلاس و اتحادیه اروپا باشد.
مسئول توسعه آموزش مجازی در حوزه بین‌الملل دانشگاه نیز به عنوان آخرین سخنران به تشریح ادامه همکاری دانشگاه در پروژه اپاتل پرداخت.
دکتر مجتهدزاده از طرح پیشنهاد برگزاری سومین ورک شاپ اپاتل در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: با توجه به دانش اساتید دانشگاه، با این پیشنهاد موافقت و به احتمال زیاد شهریور ماه سال جاری میزبان این کارگاه خواهیم بود.
وی همچنین سیستم مدیریت آموزش (LMS) را معرفی کرد و گفت: برای نخستین بار با همکاری دانشگاه مجازی نسخه انگلیسی این سیستم در دانشگاه علوم پزشکی تهران نصب و راه‌اندازی خواهد شد.
دکتر مجتهدزاده پایان‌بخش سخنان خود را به اهمیت مقوله آموزش مجازی در بین‌المللی سازی اختصاص داد و افزود: بی‌شک آموزش مجازی نقش بسزایی در افزایش اعتبار دانشگاه در سطوح بین‌المللی، مستند شدن برنامه‌های درسی و شناخته شدن اساتید دانشگاه خواهد داشت.
در پایان این مراسم نمونه‌ای از آزمون الکترونیکی فارسی آموزان کالج بین‌الملل دانشگاه به منظور نمایش عملکرد نرم‌افزار مرکز آزمون برگزار شد.
توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر مرعشی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر جعفریان رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر مجتهدزاده، مسئول توسعه آموزش مجازی در حوزه بین‌الملل دانشگاه، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل، دکتر بختیاری، رئیس کرسی زبان فارسی کالج بین‌الملل دانشگاه، نمایندگانی از دانشگاه مجازی، مرکز آزمون دانشگاه، دانشکده مجازی، مؤسسه مبادلات آکادمیک آلمان (DAAD)،تعدادی از معاونان بین‌الملل و نمایندگان دانشکده‌ها و کارشناسانی از معاونت بین الملل دانشگاه در این مراسم حضور داشتند.
خبر و عکس: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی