محتوای خبری معاونت بین الملل

نشست هماهنگی راه‌اندازی مؤسسه تحقیقاتی بین‌المللی MEPP برگزار شد

نشست هماهنگی راه‌اندازی مؤسسه تحقیقاتی بین‌المللی MEPP (Middle East Institute for Personalized and Preventive Medicine)، به عنوان پروژه‌ای مشترک میان دانشگاه‌های منطقه خاورمیانه و دانشگاه‌ها و مؤسسات اروپایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در آغاز نشست روز دوشنبه 7 اسفند 96، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل به روند مذاکرات انجام شده و پیشرفت پروژه يادشده  اشاره کرد.
وی تصریح کرد: موسسه تحقیقاتی بین‌المللی MEPP قرار است با حمایت دانشگاه‌های تهران، علوم پزشکی تهران، صنعتی شریف و امیرکبیر از ایران، دانشگاه سلطان قابوس عمان، دانشگاه قطر و دانشگاه‌های اروپایی راه‌اندازی شود.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل با اشاره به اینکه ایجاد کنسرسیومی دانشگاهی در جهت گسترش سلامت جهانی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در حوزه بهداشت و پیشگیری پزشکی هدف اصلی از راه‌اندازی این موسسه خواهد بود، افزود: تاکنون جلساتی در خصوص اجرای این همکاری مشترک تحقیقاتی با مسئولان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است.
در ادامه، دکتر محرز، دکتر دیناروند و دکتر مرآت به بیان توضیحاتی در خصوص توانمندی‌ها و پروژه‌های در حال اجرای مراکز تحقیقاتی ایدز، نانوفناوری و بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه پرداختند.
سپس پروفسورAnderson ، نماینده بنیاد خیریه بوش آلمان به آغاز این همکاری با حضور رابطین بنیاد خیریه بوش در ایران اشاره کرد و بیان داشت: اتحادیه اروپا سه حوزه مهم تحقیقاتی بحران آب، انرژی‌های تجدید پذیر و بیماری‌های غیرواگیر را جهت پژوهش در منطقه خاورمیانه حائز اهمیت اعلام کرده است.
وی ادامه داد: با این رویکرد در اکتبر سال جاری کنفرانسی بین‌المللی در جزیره کیش برگزار خواهد شد.
نماینده بنیاد خیریه بوش برگزاری این کنفرانس را راهکاری در جهت جذب کمک‌های مالی از شرکت‌ها و مؤسسات شرکت‌کننده جهت پیشبرد پروژه‌های تحقیقاتی مؤسسه بین‌المللی MEPP دانست.
دکتر صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز از آمادگی دانشگاه برای گسترش این همکاری و کسب نتیجه مطلوب خبر داد و گفت: به نظر می‌رسد باید چگونگی پیشبرد این پروژه با مسئولان دانشگاه‌های ایرانی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
وی افزود: این موسسه می‌تواند در قالب یک واحد دانشگاهی در هر کدام از دانشگاه‌های حاضر در پروژه یا یک نهاد مستقل غیردولتی شکل گیرد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل در جمع‌بندی این نشست از تعامل و همکاری متقابل معاونت بین‌الملل و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اظهار خشنودی کرد.
دکتر نکوفر تعامل ایجاد شده میان معاونت بین‌الملل و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه را در گسترش همکاری‌های بین‌المللی و نیز پیشرفت پروژه حاضر مثمر ثمر دانست.
توضیح اینکه دکتر صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، پروفسور Thomas Anderson، نماینده بنیاد خیریه بوش آلمان، پروفسورGunnar Norstedt، استاد دانشگاه سلطان قابوس عمان و نماینده دانشگاه Karolinska سوئد، دکتر Ingrid Anderson، رئیس مرکز تحقیقاتی Al Harub، دکتر محرز و دکتر دیناروند، روسای مراکز تحقیقاتی ایدز و نانوفناوری دانشگاه، دکتر رضایی و دکتر محمودی به‌ترتيب معاونان بین‌الملل دانشکده‌های پزشکی و تغذیه، دکتر مرآت، عضو هیأت‌علمی مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه، دکتر نیکفر، سرپرست امور تحقیقات و فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر گودرزی، عضو هیأت‌علمی مرکز تحقیقات نانوفناوری دانشگاه، صیادی و علاء الدینی کارشناسان مدیریت روابط بین الملل، اعتباربخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل در این نشست حضور داشتند.

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی