محتوای خبری معاونت بین الملل

با حضور قائم‌مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل

وزیر خدمات بهداشتی پاکستان با سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه دیدار کرد

دکتر سایرا افضل ترار، وزیر خدمات بهداشتی، مقررات و همکاری‌های پاکستان با حضور در مرکز قلب تهران با دکتر کردی، سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه و دکتر پورحسینی، رئیس این مرکز دیدار کرد.

گالری عکس 1

گالری عکس 2

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در جریان این دیدار که شنبه 4 آذر انجام شد، دکتر اسدی لاری، قائم‌مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل و دکتر تکیان، معاون حوزه قائم‌مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل، وزیر خدمات بهداشتی پاکستان را همراهی کردند.
در آغاز، دکتر کردی با اشاره به فعالیت 16 بیمارستان آموزشی در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: 9 بیمارستان از این مجموع، ارائه خدمات تخصصی به بیماران از سراسر کشور را برعهده دارند.
سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه تصریح کرد: دانشجویان ایرانی این دانشگاه از طریق آزمون ورودی و از میان برترین شرکت‌کنندگان جذب می‌شوند ضمن اینکه در پذیرش متقاضیان خارجی نیز کیفیت علمی به عنوان یکی از معیارهای اصلی مدنظر قرار می‌گیرد.
وی مجموع دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تهران را 820 نفر اعلام کرد و بیان داشت: نزدیک به یک‌صد نفر از این تعداد را دانشجویان پاکستانی تشکیل می‌دهند.
دکتر کردی افزود: دانشجویان پاکستانی این دانشگاه به ترتیب در دوره‌های پزشکی عمومی، دکترای تخصصی، دندانپزشکی عمومی، تخصص، فلوشیپ و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.
در ادامه، وزیر خدمات بهداشتی، مقررات و همکاری‌های پاکستان به طرح سؤالات و ایده‌هایی در خصوص کیفیت آموزشی و علمی دانشجویان فارغ‌التحصیل و تعاملات دانشگاه‌های علوم پزشکی دولتی و خصوصی در ایران پرداخت.
سرپرست معاونت بین‌الملل دانشگاه در این باره گفت: با وجود اینکه کیفیت آموزشی و علمی را نمی‌توان تنها از طریق تعداد مقالات منتشر شده سنجید، دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی باید پیش از فارغ‌التحصیلی حداقل دو مقاله ISI به چاپ برسانند.
معاون حوزه قائم‌مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل نیز به سه راهکار پیش‌بینی‌شده توسط این وزارتخانه برای سنجش کیفیت آموزشی دانشجویان اشاره کرد و گفت: براساس سیستم رتبه‌بندی ملی دانشگاه‌های علوم پزشکی، پذیرفته شدگان آزمون ورودی میان دانشگاه‌های کشور تقسیم می‌شوند که برترین آن‌ها به دانشگاه علوم پزشکی تهران راه می‌یابند.
دکتر تکیان اضافه کرد: همچنین رصد سیستم‌های رتبه‌بندی بین‌المللی، امکان سنجش جایگاه دانشگاه‌ها و برنامه‌ریزی برای ارتقاء وضعیت آن‌ها را فراهم می‌کند.
وی تعریف معیارهایی برای ارتقاء کیفیت آموزش اساتید جدیدالورود دانشگاه‌های علوم پزشکی را سومین راهکار پیش‌بینی شده دانست و بیان داشت: جذب برترین اساتید در رشته‌های مختلف و آمادگی آن‌ها برای تدریس به زبان انگلیسی از جمله معیارهای تعریف شده است.
دکتر اسدی لاری، قائم‌مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل در جمع‌بندی این نشست بازدید وزیر خدمات بهداشتی پاکستان از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران را مثبت ارزیابی کرد و گفت: افزایش ارتباطات با نظام سلامت پاکستان با تکیه بر همکاری‌های علمی و پژوهشی طی دیدار با دکتر سایرا افضل ترار مورد تأکید قرار گرفت.
وی از علاقمندی طرفین برای تداوم تعاملات مشترک خبر داد و خاطرنشان کرد: وزیر خدمات بهداشتی پاکستان در صدد ایجاد فرصتی برای ارتباط گسترده یکی از برترین دانشگاه‌های این کشور با دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
گفتنی است در جریان این نشست، فیلم معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز قلب تهران نمایش داده شد و در پایان نیز فرصت بازدید دکتر سایرا افضل ترار، از بخش‌های مختلف مرکز قلب تهران فراهم شد.
خبرنگار: مهناز وحیدی
عکاس: مهرداد کریمی، مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی