محتوای خبری معاونت بین الملل

به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته انتخاب برگزیدگان مرحله سوم پروژه اراسموس، مرحبا تشکیل شد

کمیته انتخاب برگزیدگان مرحله سوم پروژه اراسموس، مرحبا با حضور نماینده دانشگاه سانتیاگو د کامپوستلا، هماهنگ‌کننده پروژه مرحبا و نمایندگانی از دانشگاه‌های اروپایی، ایرانی و عراقی تشکیل شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل و نماینده دانشگاه‌های ایرانی حاضر در پروژه اراسموس، مرحبا در حاشیه این نشست که دوشنبه 11 اردیبهشت در دانشکده پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: مرحبا به عنوان یکی از پروژه‌های کنسرسیوم همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه (اراسموس)، زمینه‌های همکاری‌های مشترکی را میان 9 دانشگاه اروپایی، چهار دانشگاه عراقی و چهار دانشگاه ایرانی رقم زده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دومین بار به عنوان تنها دانشگاه ایرانی، میزبان کمیته انتخاب برگزیدگان شد، گفت: دلیل انتخاب مجدد دانشگاه بازخورد مثبتی است که اعضاء از حضورشان در کمیته انتخاب سال گذشته ارائه کرده‌اند.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل ادامه داد: انتخاب برگزیدگان با روشی بسیار عادلانه، بدون ذکر اسامی و با در نظر گرفته معیارهایی چون مدرک قبلی تحصیلی و معدل درج شده در آن، سطح تسلط به زبان انگلیسی و بررسی رشته درخواستی از سوی دانشگاه مقصد انجام شد.
نماینده دانشگاه‌های ایرانی حاضر در پروژه اراسموس، مرحبا تصریح کرد: از 84 درخواست ارائه شده از سوی دانشجویان دانشگاه های ایرانی در مرحله سوم پروژه مرحبا، 54 تقاضا که واجد شرایط بودند، مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر نکوفر با بیان اینکه مرحبا پروژه‌ای سه ساله است که 14 جولای 2018 به اتمام می‌رسد، گفت: خوشبختانه طی دوره اجرای این پروژه امکان حضور دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های اروپایی فراهم شد و فرصت بهره‌مندی از تجربیات بین‌المللی سازی آن‌ها بوجود آمد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل افزود: حضور نخستین گروه از دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌ها اروپایی همچنین زمینه‌ساز استقبال متقاضیان این دانشگاه‌ها از تحصیل در کشورمان شد.
وی اظهار داشت: این در حالی است که دانشجویان بین‌المللی از کشورهایی چون اسپانیا، پرتغال و فنلاند به واسطه این پروژه وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شدند و ضمن گذراندن دوره آموزشی خود با چهره واقعی فرهنگ و تاریخ ایران آشنا شدند.
دکتر نکوفر یادآور شد: با توجه به تأمین منابع این پروژه از محل اعتبارات اتحادیه اروپا، بی‌شک اقدامی موثر و مناسب در راستای ارزآوری برای دانشگاه بوده است.
وی در پایان از تلاش‌ها و همکاری‌های کارشناسان مدیریت روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل در راستای برگزاری این نشست قدردانی کرد.
خبر و عکس: مهناز وحیدی

مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی