محتوای خبری معاونت بین الملل

کمیته انتخاب برگزیدگان نهایی پروژه اراسموس- مرحبا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد

کمیته انتخاب برگزیدگان نهایی پروژه اراسموس- مرحبا با حضور نمایندگانی از اتحادیه اروپا، مدیر برنامه اراسموس- مرحبا و نمایندگان دانشگاه‌های اروپایی، عراقی و ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست شنبه اول خرداد با خوش آمدگویی معاون بین‌الملل و ابراز علاقمندی وی برای گسترش همکاری‌های مشترک در قالب کنسرسیوم همکاری‌های بین دانشگاهی در ستاد مرکزی آغاز شد.
مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل و نماینده پنج دانشگاه ایرانی حاضر در پروژه اراسموس- مرحبا در حاشیه این نشست گفت: مرحبا به عنوان یکی از پروژه‌های کنسرسیوم همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه (اراسموس)، زمینه‌های همکاری‌های مشترکی را میان 9 دانشگاه اروپایی، چهار دانشگاه عراقی و پنج دانشگاه ایرانی رقم زده است.
دکتر نکوفر با اشاره به اینکه طی این پروژه امکان تبادل دانشجویان، اساتید و کارکنان فراهم شده است، اظهار داشت: بیش از 60 نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شرکت در این برنامه Exchange درخواست خود را ارائه کرده‌اند.
وی از تشکیل کمیته برگزیدگان برنامه اراسموس- مرحبا برای نخستین بار در ایران و در میان کشورهای آسیایی خبر داد و تأکید کرد: طی چندین دوره برگزاری کمیته مذکور، کشورهای اروپایی میزبانی آن را برعهده داشته‌اند که پس از طرح پیشنهاد توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران، با برپایی این دوره در ایران موافقت به عمل آمد.
دکتر نکوفر یادآور شد: حضور نمایندگان دانشگاه سانتیاگو دی کمپوستلا به عنوان هماهنگ‌کننده اروپایی پروژه مذکور در دانشگاه و بازدید از توانمندی‌های علوم پزشکی ایران نیز در ایجاد این فرصت نقش بسزایی ایفا کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: حضور نماینده اتحادیه اروپا در کمیته برگزیدگان نهایی پروژه اراسموس- مرحبا نشستی عادلانه با در نظر گرفتن شرایط تمامی دانشگاه‌های شرکت‌کننده را نوید می‌دهد.
دکتر عرب خردمند نیز با تأکید بر اینکه برای دومین سال است که دانشگاه علوم پزشکی تهران با پروژه مرحبا همکاری می‌کند، افزود: سال گذشته از محل اعتبارات این پروژه سه دانشجوی دانشگاه دوره‌های خود را در دانشگاه‌هایی از اروپا آغاز کردند.
معاون بین‌الملل دانشگاه ادامه داد: در داوری‌های کمیته برگزیدگان نهایی پروژه اراسموس- مرحبا در کنار درخواست دانشگاه‌های ایرانی، چهار درخواست اساتید و دانشجویان از کشورهای اروپایی جهت گذراندن دوره‌های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران فرصت ایجاد شده در میزبانی از این کمیته را به منظور توسعه ارتباطات با دانشگاه‌های اروپایی غنیمت می‌شمرد، گفت: با توجه به تأمین منابع این پروژه از محل اعتبارات اتحادیه اروپا، بی‌شک اقدامی موثر و مناسب در راستای ارزآوری برای دانشگاه خواهد بود.
دکتر عرب خردمند خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از توانمندی‌های بسیاری برای برگزاری برنامه‌های مختلف در سطوح بین‌المللی برخوردار است که امید داریم برپایی این کمیته به خوبی گواه آن باشد.
گفتنی است در پایان، نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شریف و امیرکبیر به مجموع حاضران اضافه شده و فرصتی برای تعامل مستقیم با مهمانان خارجی را به دست آوردند./ق
خبر و عکس: مهناز وحیدی

کلمات کلیدی
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی