محتوای خبری معاونت پژوهشی

  • تاریخ انتشار : 1400/03/07 - 10:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 345
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری سومین نشست هم اندیشی و تشریک تجارب مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده های علوم پزشکی کشور

در سومین جلسه از سلسله نشست های هم اندیشی مراکز تحقیقاتی کشور به میزبانی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به تشریح تجارب پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در مدیریت چالش های تحقیقاتی پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، این نشست به دعوت دکتر فرید نجفی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور دکتر باقر لاریجانی، رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و اعضای هیئت علمی پژوهشگاه، با هدف بررسی راهکارهای مدیریت بهینه و ارتقای کمی و کیفی فعالیت های پژوهشی روز چهارشنبه 5 خرداد ماه 1400 تشکیل شد. 

دکتر نجفی، هدف از تشکیل این سلسه جلسات هم اندیشی را سازماندهی و ایجاد تشکیلات منسجم در زمینه پژوهش های بنیادی، کاربردی و مداخله‌ای در راستای  بسط و گسترش نوآوری  و همچنین افزایش توان پژوهشی کشور در تولید علم و تجاری سازی دانش، برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز  ۱۴۰۴ دانست و خاطر نشان کرد: برگزاری این جلسات به صورت مداوم و هدفمند راهی برای افزایش تعاملات هر چه بیشتر بین پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی است که می تواند منجر به ایجاد زیرساختی مناسب در جهت پیشبرد اهداف پژوهشی و نیازهای کلان ملی شود.
وی در ادامه ضمن قدردانی از دکتر لاریجانی و تمامی اعضای پژوهشگاه به دلیل فعالیت ها و تجارب ارزنده پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم طی سالیان متمادی برای برنامه ریزی و اجرای پروژه های کلان ملی، از پژوهشگاه به عنوان مرکزی پیشرو یاد کرد که با در اختیار گذاشتن دانش، تجارب و دستاوردهایش با سایر مراکز دانشگاهی میتواند کمک شایانی به پیشبرد اهداف نظام سلامت کند. 

دکتر لاریجانی در این جلسه ضمن معرفی ساختار پژوهشگاه، به شیوه های مدیریت پژوهشگاه برای دستیابی به اهداف و چشم اندازهایی که پژوهشگاه همواره به دنبال دستیابی و تحقق  بخشیدن به آن ها بوده است پرداخت.
رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم خاطرنشان کرد: پژوهشگاه علوم غدد و مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه آن، با رویکردی میان‌رشته‌ای جهت حل مسائل و مشکلات مختلف حوزه علوم غدد تشکیل شده است. ایشان پس از آن به معرفی اجمالی مرکز تحقیقاتی، ساختار ارتباطی بین مراکز و چگونگی جذب منابع که منجر به کسب تجارب و دستاوردهای ارزنده شده است پرداخت.
دکتر لاریجانی افزود: پژوهشگاه علوم غدد طی ۲۵ سال خدمات ارزنده ای که در حوزه علوم بالینی ارائه داشته است، توانسته دستاوردهای بسیار چشمگیری در سطح ملی و بین‌المللی کسب کند که آن را ناشی از تلاش های بی وقفه محققین، اساتید و تمامی اعضای پژوهشگاه در مراکز تحقیقاتی مختلف می داند.
در ادامه این جلسه دکتر ندا مهرداد، معاون تحقیقات و فناوری پژوهشگاه، به معرفی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه و روش های تامین و توانمندسازی منابع انسانی و دکتر فرشاد فرزادفر، رئیس مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر، به شرح استراتژی ها، ابزارها و تکنیک‌های مدیریت پژوهشی که به ایجاد یک ساختار نظام مند در جهت تولید دانش می انجامد، پرداختند. همچنین دکتر رامین حشمت، رئیس مرکز تحقیقات بیماری های مزمن و صعب‌العلاج، به نقش پژوهشگاه در اجرای پیمایش های ملی و مطالعات جمعیتی اشاره کرد.  

در بخش دیگری از این جلسه دکتر انسیه نسلی، رئیس مرکز تحقیقات دیابت، ضمن معرفی پروژه های بالینی و خدمات یکپارچه کلینیک های دیابت پژوهشگاه، به بیان تجربیات در جهت کاربردی سازی و عمومی سازی دانش و ارتقای سطح سواد سلامت جامعه پرداخت. دکتر افشین استوار، رئیس مرکز تحقیقات استئوپروز نیز در مورد شبکه سازی و ارتقای تعاملات فی مابین در سطح ملی و بین المللی توضیحاتی را ارائه کرد. 

دکتر عطاءاله پورعباسی، رئیس مرکز ایده پروری و نوآوری پژوهشگاه نیز توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری را امری مهم دانست که نتایج تحقیقات پژوهشی را به بالین بیمار برده و به تولید دانش هدفدار و جهت مند کمک می کند. 
در پایان دکتر لاریجانی تاکید کرد که پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم برای همکاری و افزایش تعلامات با تمامی دانشگاه ها، پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی به منظور بهبود و ارتقای سطح کمی و کیفی دانش و پژوهش آمادگی لازم را دارد.

در انتهای جلسه اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به بحث و تبادل نظر در زمینه فرصت های همکاری مشترک با پژوهشگاه پرداختند.

  • گروه خبری : پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 178823
فیروزه  حاجی پور
تهیه کننده:

فیروزه حاجی پور

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *