محتوای خبری معاونت پژوهشی

دکتر معین: علم زمانی می تواند در خدمت جامعه قرار گیرد که مبتنی بر ارزش های اخلاقی باشد

جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم  و آلرژی روز دوشنبه 7 دی ماه سال جاری مراسم جشنی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)   با حضور همکاران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در سالن شورای این مرکز تشکیل شد.
 در ابتدا دکتر مصطفی معین، رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، ضمن خوشامدگویی به حضار، میلاد پیامبر اکرم (ص) را تبریک گفته و سخنرانی خود را به همین مناسبت  با موضوع علم، اخلاق، جامعه، چاش ها و راهبردها آغاز کرد.
دکتر معین گفت: علم   زمانی ارزش پیدا می کند که در خدمت جامعه  و رشد جامعه باشد و در حوزه پزشکی نیز  باید در خدمت سلامت جامعه  قرار گیرد.
وی اضافه کرد: علمی می تواند در خدمت جامعه قرار بگیرد که مبتنی بر ارزش های اخلاقی باشد.
رئیس شورای سیاست گذاری  انجمن اخلاق در  علم و فناوری درادامه ضمن اشاره به اهمیت علم و اخلاق در مبانی دینی و اعتقادی ما مسلمانان، گفت: در دین اسلام بزرگترین سرمایه انسان عزت نفس،  و علم و آگاهی جان مایه کرامت انسانی  است، او ضمن بیان سخن پیامبر در خصوص مسئولیت متقابل آحاد جامعه نسبت  به یکدیگر، مهمترین عامل پیشرفت جامعه را سرمایه اجتماعی دانست و سپس موانع و چالش های توسعه علمی ایران و راهبردهای توسعه علمی ایران را برشمرد و در پایان بخشی از وصایای لویی پاستور به شاگردانش در خصوص ناامید نشدن در راه کسب علم و دانش را  قرائت کرد.
در ادامه دکتر زهرا پورپاک، معاون مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، گزارشی از فعالیت های مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی ارائه کرد و به موفقیت های این مرکز در سال 93 از جمله کسب رتبه چهارم در بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با سابقه بیش از سه سال فعالیت، اشاره کرد.
در  ادامه پیام تبریک شروع دوره دکترای دانشجوی بین الملل مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، فاطیما توزوهارا،  و احکام جدید مسئولان آزمایشگاه های مرکز قرائت شد .
در پایان  هدایای به همکاران طرح راه اندازی  بانک اهدای سلولهای بنیادی غیر خویشاوند مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم وآلرژی، اهدا شد./ق

خبر: واحدی
الناز واحدي
تهیه کننده:

الناز واحدي