محتوای خبری معاونت دانشجویی

دکتر صادقیان از برنامه های موثر بر افزایش کمیت و کیفیت تغذیه دانشجویی خبر داد

نشست اعضای شورای صنفی و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این نشست روز چهارشنبه 4 اسفند 1400 از ساعت 12 تا 13:30 باحضور دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی فرهنگی، مرتضی عبدالوند مشاور معاونت و اعضای شورای صنفی دانشجویان در سالن شورای معاونت دانشجویی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که باهدف بررسی روند خدمات دانشجویی و ارتقای رضایتمندی دانشجویان و همچنین چالش ها و راهکارهای مناسب برگزار شد، نماینده شورای صنفی دانشجویان گزارشی از مباحث مرتبط با امور تغذیه ارائه داد.
در ادامه دکتر صادقیان، با تأکید بر اهمیت نقش شورای صنفی در بهبود عملکرد معاونت، گفت: بسیاری از مواردی که مطرح شد جزو دغدغه های معاونت بوده است و پیگیری های لازم برای رفع آنها انجام شده است.
وی در ادامه افزود: موفقیت بزرگی با نگاه ویژه دکتر قناعتی رئیس دانشگاه و دکتر ذاکریان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع در راستای افزایش بودجه تغذیه بوجود آمده است و انتظار داریم مواد اولیه باکیفیت و مرغوب تامین شود، تا به دنبال آن سطح کیفی غذای ارائه شده به دانشجویان افزایش یابد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه تصریح کرد: بررسی های گسترده ای در سیستم تهیه و توزیع غذا انجام شده است و به راهکارهای استانداردی در راستای بهبود آن دست یافته ایم و نقاط اتلاف منابع و کیفیت غذا را شناسایی کرده و در آینده بهبود و رفع نقص کیفیت مواد اولیه، تجهیزات آشپزخانه، عوامل اجرایی، مباحث آموزشی، بهداشت محیط و حمل و نقل غذا در دستور کار قرار می گیرد.
در پایان حاضرین به بحث و گفتگو در خصوص موارد مطرح شده پرداختند.

کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *