محتوای خبری معاونت دانشجویی

با حضور معاون دانشجویی دانشگاه

کارگاه آموزشی همتایاران سلامت و روان دانشجویان دانشگاه آغاز به کار کرد

با هدف پیشگیری از شیوع آسیب های روانی، اجتماعی و کمک به ارتقای سلامت روان دانشجویان، مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی همتایاران سلامت و روان دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی همتایاران سلامت و روان دانشجویان دانشگاه با حضور دکتر فرزین حلب چی معاون دانشجویی، مسئولین مرکز مشاوره و راهنمایی و همچنین دانشجویان داوطلب شرکت کننده در این طرح، ساعت 8:30 صبح روز چهارشنبه اول دیماه 95 برگزار شد.
دکتر حلب چی ضمن خیرمقدم و تبریک به دانشجویان عضو گروه همتایاران سلامت و روان گفت: بسیار خوشحالم که پس از یک هفته از انتصاب در پست معاون دانشجویی دانشگاه با حضور شما دانشجویان عزیز، این طرح افتتاح می شود.
وی با بیان این که یکی از بزرگترین مشکلات جامعه کنونی، افزایش فاصله بین جسم و روح انسان ها است گفت: صنعتی شدن و تکنولوژی های جدید، یکی از تبعات افزایش فاصله انسان ها با هم است. از سویی، دوره دانشجویی که دوران حساسی است، هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ دوری از خانواده بخصوص برای دانشجویان شهرستانی، بدون شک استرس هایی را برای دانشجویان ایجاد می کند که تحمل آن سخت است. به همین منظور، تعدادی از افراد متخصص و یا برخی مراکز برای ارایه خدمات در دانشگاه ها ایجاد می شود که معمولا کافی نیستند و همچنین ارتباط میان این مراکز و دانشجویان نزیک نیست.
دکتر حلب چی افزود: در ادوار گذشته، بحث همسایگی یکی از مقوله های مهم زندگی انسان بود. شاید بیشتر از یک برادر، همسایه ها از اوضاع و احوال یکدیگر باخبر بودند و بیشتر مشکلاتشان را با همسایه ها درمیان می گذاشتند. شما در این طرح، بیش از آنکه همتایار سلامت و روان دانشجویان باشید، همنفس آنها هستید. برای اینکه همکلاسی های شما، بیشتر از آنکه پدر، مادر و خانواده خود را ببینند، بدلیل جایگاه اجتماعی و سن وسال با شما همنفس هستتد و این یک فرصت طلایی در دوران دانشجویی است و معمولا در این دوران بخاطر همین جایگاه، دانشجویان مشکلات خود را بیشتر با دوستان خود درمیان می گذارند تا با خانواده.
وی خطاب به دانشجویان همتایار ادامه داد: کاری که انتخاب کرده اید و آموزشهایی که با تدابیر و برنامه ریزی همکارانم در مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان دریافت کرده اید، ارزش بسیاری دارد و امیدوارم با دوستان پا به پا همراه باشید. حتما این آموزش ها در عرصه اجتماعی نیز به کمک شما می آید و مطمئنا توانمندی های شما را افزایش خواهد داد. از سویی، دقت داشته باشید، موضوعی که وارد آن شده اید، خیلی مهم است و می بایست در مداخلاتی که خواهید داشت، با آموزش های لازم با دقت، دوستانه و نرم برخورد کنید.
معاون دانشجویی دانشگاه افزود: این حس برای دانشجویان پیش نیاید که می خواهید در زندگی آنها تجسس کنید و حتما حس همدلی در خودتان و دوستانی که نیازمند ارائه خدمات تخصصی مشاوره هستند ایجاد شود. در این خصوص حتما در کارگاه و جلسات دیگر مرکز مشاوره تاکیدات خاص ارایه خواهد شد.
دکتر حلب چی ادامه داد: معمولا در این نوع از فعالیت های خیرخواهانه و داوطلبانه، موج اول بدلیل علاقمندی و داشتن جسارت بالا، فضای خوبی را ایجاد می کند و امیدوارم موج دوم که بعدها و سال های آینده به شما می پیوندد، با اثرات مثبتی که شما برجای گذاشته اید، موفقیت های بیشتری را برای همتایاران سلامت و روان دانشجویان کسب کند.
توضیح اینکه این کارگاه به همت مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان
از سال تحصیلی جاری برای 50 تن از همتایاران که به صورت مشارکت داوطلبانه از بین دانشجویان علاقمند انتخاب شده اند، در حال برگزاری است.

تهیه کننده: