گزارشی از روند ارائه بسته رژیمی در منوی شام
اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی از استقبال خوب دانشجویان نسبت به ارائه بسته رژیمی در منوی شام خبر داد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/2022/Jul/25/taghziye1401.05.02.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی سالم و اهمیت تنوع در مصرف آن ها، اداره تغذیه نسبت به ارائه منوی دوم شام (منوی رژیمی) اقدام کرد که این منو شامل پکیج میوه، 4 نوع میوه متنوع متناسب با فصل به همراه یکی از انواع سوپ ها و آش ها یا یکی از خوراک های لوبیاچیتی و عدسی است و به دانشجویان ارائه می شود.
این طرح از 4 تیرماه 1401 به صورت 3 روز در هفته در حال اجرا است و با استقبال خوب دانشجویان مواجه و در تیرماه طی 11 وعده تعداد 4628 پکیج رژیمی توسط دانشجویان رزرو شده است.
توضیح اینکه ارزش غذایی سودمند این پکیج در کنار انواع سوپ ها و آش ها که منابع خوب پروتئین گیاهی و فیبرهای نامحلول است، موجب ارائه شامی سبک و مغذی به دانشجویان در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن نظیر چاقی، کبد چرب و .... در طول دوران تحصیل می شود.
نظر دهید