محتوای خبری معاونت دانشجویی

گزارشی از روند ارائه بسته رژیمی در منوی شام

اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی از استقبال خوب دانشجویان نسبت به ارائه بسته رژیمی در منوی شام خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی سالم و اهمیت تنوع در مصرف آن ها، اداره تغذیه نسبت به ارائه منوی دوم شام (منوی رژیمی) اقدام کرد که این منو شامل پکیج میوه، 4 نوع میوه متنوع متناسب با فصل به همراه یکی از انواع سوپ ها و آش ها یا یکی از خوراک های لوبیاچیتی و عدسی است و به دانشجویان ارائه می شود.
این طرح از 4 تیرماه 1401 به صورت 3 روز در هفته در حال اجرا است و با استقبال خوب دانشجویان مواجه و در تیرماه طی 11 وعده تعداد 4628 پکیج رژیمی توسط دانشجویان رزرو شده است.
توضیح اینکه ارزش غذایی سودمند این پکیج در کنار انواع سوپ ها و آش ها که منابع خوب پروتئین گیاهی و فیبرهای نامحلول است، موجب ارائه شامی سبک و مغذی به دانشجویان در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن نظیر چاقی، کبد چرب و ....  در طول دوران تحصیل می شود.

کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *