محتوای خبری معاونت دانشجویی

گفت و گو با حسین سنجری مقدم برگزیده پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا

حسین سنجری مقدم برگزیده بخش پژوهشی پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا از دانشجویان خواست که از شرکت در جشنواره هراسی نداشته باشند و شانس خودشان را از دست ندهند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور حمایت و تشویق فعالیت های ارزشمند دانشجویان، ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا را با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان‌گرایی 5 اسفند 98 برگزار خواهد کرد.
برای آشنایی بیشتر دانشجویان با این جشنواره، با برگزیدگان پنجمین دوره گفت و گو کردیم که در ادامه می‌خوانید:

لطفاً خودتان را معرفی کنید و بفرمایید در چه حیطه ای برگزیده شدید؟
باسلام، حسین سنجری مقدم هستم، دانشجوی پزشکی ورودی ۹۳ و دانشجوی بهداشت عمومی ورودی ۹۶ دانشگاه علوم پزشکی تهران و در سال ۹۷ (دوره پنجم) در حیطه پژوهشی جشنواره دانشجویی ابن سینا برگزیده شدم.

برگزاری پنجمین جشنواره ابن سینا را چطور دیدید؟
در مجموع جشنواره به خوبی برگزار شد. در عین حال نکاتی وجود دارد که در صورت برطرف شدن منجر به بهبودی آن می شود. به نظر من بهتر است از هر حیطه یکی از برگزیدگان برای صحبتی کوتاه در جشنواره انتخاب شود تا در مورد مسائل آن بخش و تجربیات خود صحبت کند. در جشنواره قبلی برای این موضوع وقت کمی درنظر گرفته شده بود و فقط برخی افراد با عجله صحبت کردند.

آیا در دوره های قبلی هم در جشنواره شرکت کرده بودید؟ توضیح دهید؟
بله، بنده در مجموع در سه دوره متوالی در جشنواره شرکت کردم که در جشنواره سوم در بخش ورزشی شرکت کرده بودم و برگزیده نشدم. در دوره چهارم دوباره در بخش ورزشی شرکت کردم که این بار در این بخش برگزیده شدم.

چطور شد که با جشنواره دانشجویی ابن سینا آشنا و در آن شرکت کردید؟
آشنایی اول من با جشنواره ابن سینا از طریق سایت دانشگاه و بیلبوردها بود و در ابتدا فکر کردم شاید شانس برنده شدن نداشته باشم اما با توصیه دوستان در آن شرکت کردم.

احتمال می دادید که در این جشنواره برگزیده شوید؟ عوامل موفقیت خود را بیان کنید؟
در هر دو دوره که برگزیده شدم احتمال برگزیده شدن خود را زیاد نمی دانستمف زیرا برگزیده شدن بسیار بستگی به وضعیت سایر شرکت کنندگان دارد. در بخش پژوهشی با توجه به فعالیت زیادی که در این حوزه در دو سال گذشته انجام داده بودم، برگزیده شدم. قسمت اعظم رزومه من مقالات چاپ شدن در ژورنال های معتبر بین المللی بود.

چه پیشنهادی برای بهتر برگزار شدن جشنواره های دانشجویی ابن سینا دارید؟
همانطور که گفتم بهتر است از نظرات برگزیدگان در خود جشن استفاده شود و برخی از برگزیدگان در مورد تجربیات خود صحبت کنند. همچنین بهتر است از برگزیدگان به عنوان منتور استفاده شود تا به سایر دانشجویان کمک کنند. نکته بسیار مهم دیگر این است که برگزیدگان پس از جشن به حال خود رها می شوند. برای مثال در حوزه پژوهشی، بهتر است از ظرفیت های برگزیدگان در مراکز تحقیقاتی استفاده شود.

چه توصیه ای برای سایر دانشجویان دانشگاه در خصوص جشنواره ابن سینا دارید؟
اولین و مهم ترین توصیه این هست که از شرکت در جشنواره نترسند و شانس خود را از دست ندهند.

حرف آخر؟
ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری جشنواره، امیدوارم برگزاری این جشنواره مسیر را برای توسعه وضعیت آموزش و پژوهش دانشجویان و دانشگاه هموار کند.
از وقتی که در اختیار ما قرار دادید سپاسگزاریم.
خبرنگار: کامران محمدیان
عکس: آرشیو

کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *