محتوای خبری معاونت دانشجویی

گفت و گو با دکتر علیرضا حسینی دستیار ارشد بیمارستان امام خمینی (ره)

علیرضا حسینی رزیدنت جراحی دانشگاه معتقد است همه کارکنان درمانی وظیفه خود می دانند که به برون رفت از بحران کرونا و بهبود شرایط عمومی مردم کمک کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، باتوجه به برگزاری آیین ملی اهدای تندیس فرشته سلامت به دانشجویان فعال در مبارزه با ویروس کرونا، در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت و گویی کوتاه با دکتر علیرضا حسینی دستیار جراحی عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) انجام دادیم که در زیر می خوانید.

لطفا خودتان را معرفی کنید.
علیرضا حسینی هستم، رزیدنت سال چهارم رشته جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در حال حاضر به عنوان رزیدنت ارشد جراحی در بیمارستان امام خمینی (ره) مشغول به فعالیت هستم.

از چه زمانی وارد فعالیت های داوطلبانه یا موظفی در خصوص مبارزه با ویروس کووید 19 شدید؟
از زمانی که ویروس کرونا وارد کشور شد، به تدریج با بیماران کرونایی مواجهه داشتیم، ولی بعد از ابتدای بهار با توجه به حجم زیاد مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان، نیاز به پوشش دادن سایت های خالی بیمارستان برای کمک به بیماران در کنار سایرهمکاران حس شد و با حضور در درمانگاه ها و ویزیت بیماران در بخش ها سعی کردیم کمکی برای متخصصان عفونی و داخلی باشیم.

چه عواملی باعث حضورتان در فعالیت های بهداشتی و درمانی مرتبط با ویروس کرونا شد؟
با توجه به اینکه تمام دنیا و کشور ما در یک بحران بی سابقه قرار گرفته، همه کارکنان درمانی وظیفه خود می دانند که به برون رفت از این بحران و بهبود شرایط عمومی مردم کمک کنند. انجام این وظیفه، قطعا نیازمند فداکاری از سوی کادر درمانی و خود مردم است تا بتوانیم بر این ویروس پیروز شویم.

تجربه شما از حضور در چنین فعالیت هایی چیست؟
با توجه به اینکه در رشته جراحی مشغول به تحصیل هستم، زمان زیادی از تجربه معاینه و ویزیت بیماران عفونی و تنفسی می گذرد. حضور در این فعالیت ها باعث شد که ما با سرویس های دیگر شور و همدلی پیدا کنیم و احساس کنیم علاوه بر کاری که خودمان به عنوان جراح انجام می دهیم در جای دیگری هم می توانیم موثر باشیم. رزیدنت ها، پرستاران، سایر کارکنان و دانشجویان از جان و دل مایه گذاشتند و با شجاعت در چنین فعالیت هایی شرکت کردند که تحسین برانگیز است.

آیا به سایر دانشجویان دانشگاه توصیه می کنید که به جمع فعالان عرصه جهادی و برنامه های داوطلبانه بپیوندند؟
من به همه همکاران، دانشجویان و دوستانی که به کمک کردن علاقه دارند، پیشنهاد می کنم که به جمع فعالان عرصه جهادی و برنامه های داوطلبانه بپیوندند. در حال حاضر بهترین زمان برای کمک، فعالیت های داوطلبانه و جهادی است. به دلیل وجود بحران سلامت عمومی در سرتاسر کشور و اینکه پای جان مردم در میان است، هیچ فعالیتی بهتر از این نیست که ما بتوانیم برای جان افراد کاری بکنیم و باعث بهبود حال و نشستن لبخند بر لبشان باشیم.

آیا از برگزاری آیین ملی اهدای تندیس فرشته سلامت ویژه دانشجویان فعال در مبارزه با ویروس کرونا اطلاع دارید؟
خیر، هیچ اطلاعی از اهدای تندیس فرشته سلامت نداشتم و اولین بار است که این را می شنوم.

چه پیشنهاد یا نظری برای حضور حداکثری دانشجویان دانشگاه دراین رویداد ملی که فعالیت های بسیاری در این یک سال گذشته داشته اند، دارید؟
به نظر بنده بهترین راه برای جلب توجه و حضور حداکثری دانشجویان ارسال دعوت نامه های اینترنتی در گروه ها و فضای مجازی است. استفاده از فضای مجازی در حال حاضر موثرترین راهکاری است که می توان برای این قبیل کارها استفاده کرد.

سخن آخر؟
به عنوان یک شهروند و فردی که مبتلا به بیماری کووید19 شده و با درگیری ریوی آن شرایط سختی را تجربه کرده ام، از همه دوستان، همکاران و کادر عزیز درمان در سراسر کشور که جان خود را در دست گرفتند، پای کار ایستادند و تلاش می کنند تا کشور را از این بحران عبور بدهند، تشکر خالصانه می کنم. در مقابل از مردم عزیزی هم که سعی دارند هرچه بهتر این مساله را کنترل کنند و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت می کنند، تشکر می کنم.

کامران محمدیان
تهیه کننده:

کامران محمدیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *