اقدامات معاونت درمان دانشگاه در مقابله با کرونا ویروس

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان مدائن

دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه در بازدید از بیمارستان مدائن بر ثبت فوری اطلاعات مربوط به نیازهای تجهیزات حفاظت فردی بیمارستان‌های خصوصی تابعه در سامانه HSE وزارت بهداشت تأکید کرد.

دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه پنج‌شنبه 28 فروردین 1399 به‌صورت سرزده به همراه دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها و مهناز هادیپور مسئول کنترل عفونت معاونت درمان از اورژانس و بخش‌های مربوط به بیماران کرونا در بیمارستان مدائن بازدید کرد.
معاون درمان دانشگاه در نشستی با دکتر علی‌اصغر ظفرآسوده رئیس، دکتر سعید خان محمدی مدیر و مژده صیادی مترون بیمارستان مدائن هدف از این بازدید را قدردانی و تشکر از زحمات تیم مدیریتی، درمانی و تمامی کارکنان این مرکز در مقابله با بحران کرونا خواند و گفت: بیمارستان مدائن یکی از بیمارستان‌های خصوصی تابعه دانشگاه است که بیشترین پذیرش بیماران مبتلا به کرونا را از ابتدای بحران تاکنون داشته و بابت این همکاری خوب و مسئولیت‌پذیری زیاد سپاسگزاریم.
دکتر علامه همچنین در خصوص تأمین تجهیزات حفاظتی برای بیمارستان‌های خصوصی تابعه افزود: با توجه به این‌که تخصیص سهمیه تجهیزات حفاظت فردی بیمارستان‌های خصوصی نیز مثل بیمارستان‌های دولتی بر مبنای ثبت اطلاعات در سامانه HSE وزارت بهداشت است که با تایید معاونت‌های درمان و از طریق معاونت‌های غذا و دارو میان بیمارستان ها توزیع می شود. ضروری است بیمارستان‌های خصوصی هر چه سریع‌تر نیازهای خود را در این سامانه ثبت کنند و اگر مشکلی در ثبت اطلاعات داشتند موضوع را به معاونت درمان دانشگاه اطلاع دهند. قطعاً برخورداری از تجهیزات حفاظت فردی حق شماست و ما نیز در ستاد معاونت درمان هر کمکی بتوانیم برای حل این مشکل انجام می‌دهیم.
وی با اشاره به ادامه بحران کرونا افزود: بدیهی است که باید با این شرایط زندگی کنیم و ضمن اجرای دقیق برنامه‌های فاصله‌گذاری، رعایت پروتکل‌های مربوط به گندزدایی محیط و تجهیزات پزشکی و رعایت استانداردهای حفاظت فردی هم به بیماران مبتلا به کرونا و هم به سایر بیماران خدمات موردنیاز را ارائه کنیم.
دکتر ظفرآسوده نیز گزارشی از ظرفیت‌های بیمارستان مدائن و اقدامات این مرکز در بحران کرونا ارائه کرد و گفت: این مرکز دارای 145 تخت مصوب، 136 تخت  فعال و با همه بیمه‌های مکمل طرف قرارداد است. به‌طورمعمول تا پیش از بحران کرونا بین 60 تا 65 درصد اشغال تخت داشته است.
بیمارستان مدائن پیرو بخشنامه وزارت بهداشت و طبق نظر دانشگاه به‌عنوان اولین مرکز خصوصی خدمت دهنده کرونای دانشگاه در تاریخ 13 بهمن 98 اعلام و از همان تاریخ آماده پذیرش بیماران مبتلابه کرونا شد. پس از بحران کرونا درآمد بیمارستان به‌شدت کاهش یافت و با مشکلات مالی زیادی مواجه شدیم. در حال حاضر در خصوص تجهیزات حفاظت کارکنان به‌ویژه ماسک با مشکل جدی مواجهیم و نیاز به کمک دانشگاه داریم.
وی همچنین در خصوص تفکیک بخش‌های کرونا و غیرکرونا افزود: بیمارستان مدائن دارای دو بال است و بال شمالی این بیمارستان برای پذیرش بیماران عادی کاملاً پاک‌سازی‌شده و اورژانس کرونا و عادی نیز از هم جدا است.



نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *