برگزاری جلسه مجازی نحوه پیاده سازی دستورالعمل تنظیم سند صورتحساب خدمات بیماران نادر و صعب العلاج و پیوند اعضا و سرطان در معاونت درمان

شفاف سازی دستورالعمل تنظیم سند، ایجاد دسترسی داشبورد بابت بیماران خاص و پیوند از سوی وزارت متبوع و تبیین جایگاه جداگانه برای ردیف بسته حمایتی ویژه در صورتحساب از اهم موارد مطرح شده در این جلسه بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه نحوه پیاده سازی دستورالعمل تنظیم سند صورتحساب خدمات بیماران نادر و صعب العلاج و پیوند اعضا و سرطان در بیمارستانهای تابعه دانشگاه به میزبانی اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه و با حضور مرضیه زنگنه مشاور معاونت درمان وزارت متبوع ، مهندس خوشابی نماینده فناوری اطلاعات آن وزارت ، دکتر مریم رادین منش رئیس اداره اقتصاد درمان و سارا اخوان کارشناس این اداره، مهندس صباغیان کارشناس it دانشگاه ، نماینده شرکت تیراژه و مسئولین درآمد ترخیص و نمایندگان it بیمارستان ها در روز شنبه بیست و یکم اسفند 1400 به صورت آنلاین در بستر Tritapp برگزار شد.

در این جلسات به بحث و گفت و گو در خصوص نحوه تنظیم سند صورتحساب بیماران خاص و پیوندی پرداخته شد. همچنین چالش های موجود، نحوه برطرف کردن آن ها و نیز در خصوص به اشتراک گذاری تجربه تنظیم صورتحساب و ثبت موفق سپاس برخی از مراکز صحبت شد.

شفاف سازی دستورالعمل تنظیم سند، ایجاد دسترسی داشبورد بابت بیماران خاص و پیوند از سوی وزارت متبوع، تبیین جایگاه جداگانه برای ردیف بسته حمایتی ویژه در صورتحساب، شفاف سازی و نحوه ثبت و ارسال به سپاس پرونده های پیوند مغز استخوان، ضرورت تعریف ﻧﺴﺨﻪ ﺑﻪ ﺭﻭﺯﺭﺳﺎﻧﯽ ﺷﺪﻩ ﺳﻨﺪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯼ ﺗﺒﺎﺩﻝ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﺎ ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ ﺳﻼﻣﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ، عدم محاسبه ردیف های یارانه دولت (کد 4)  و مددکاری (کد 9) به صورت دستی در his  ، ارسال موفق کلیه پرونده ها به منظور دریافت تخصیص اعتبار بر اساس اطلاعات قابل مشاهده در داشبورد اقتصاد درمان سپاس از مهمترین مطالب بیان شده در این جلسه بود.

دکتر رادین منش ، در رابطه با این  جلسه گفت: برگزاری این جلسه موجب شد تا چالش ها و معضلات داخل بیمارستانی در واحد درامد و it دانشگاه و همچنین نحوه تنظیم سند صورتحساب بیماران و ارسال به سپاس مطرح شود تا با همکاری وزارت متبوع نسبت به پیاده سازی دستورالعمل مذکور اقدام شود. همچنین با کمک پایش پرونده های ارسالی از طریق داشبورد مرتبط می توان نسبت به پیگیری نواقص موجود به فوریت اقدام نمود که این موضوع موجب می شود اعتبارات مراکز طبق عملکرد ارائه شده از سوی بیمارستانها  تخصیص یابد.

وی افزود:  ضرورت همکاری چندجانبه بین واحد اقتصاد درمان این  معاونت و  واحد it دانشگاه با راهنمایی های نمایندگان وزارت متبوع می تواند تسهیلگر  در پیاده سازی این امر است.

کلمات کلیدی
فائزه فهیمی تبار
تهیه کننده:

فائزه فهیمی تبار

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *