به همت معاونت درمان

جلسه بررسی چالش های اجرایی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک برگزار شد

در جلسه بررسی چالش های اجرایی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک موضعات مختلف سخت افزاری، نرم افزاری و فرآیندی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه بررسی چالش های اجرایی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک با حضور دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر سید احمد رضایی مدیر و آمار فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر محمد رضا روئینی رییس داروخانه های ۱۳ آبان ،  مدیران بیمارستان ها و مدیران و کارشناسان مربوطه از معاونت درمان، آمار و فناوری اطلاعات و داروخانه های 13 آبان سه شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ برگزار شد .

در این جلسه دکتر گنجعلی خان در خصوص  هدف جلسه گفت: این جلسه به منظور  بررسی وضعیت موجود و چالش های موجود در بیمارستان ها تشکیل شده است . مشکلات سخت افزار حل خواهد شد اما مسائل نرم افزاری پیچیدگی بیشتری دارد . بیمه سلامت وضعیت بهتری نسبت به تامین اجتماعی دارد .

دکتر حاجی محمودی نکاتی را در زمینه مسایل دارویی ؛ داروهای آزاد؛ اصالت دارو ها ، ترجمه درست نسخه ها در داروخانه و اطمینان از کدینگ مناسب داروهای که به داروخانه می رسد در هر کدام از بستر های موجود بیان کرد .

دکتر رضایی گفت: بیمارستان ها همه مستنداتی که بار حقوقی دارد را مکتوب کنند. اقدامات پاراکلینیک لازم است به زمان اعلام شده برسد. قوانین موجود در بیمه ها و شیوه نسخه نویسی نیز در بیمه های مختلف متفاوت است و همه این موارد لازم است در تصمیم گیری ها لحاظ شود . همکاران بیمارستان ها خطا ها را بلافاصله گزارش کنند تا امکان پیگیری سریع فراهم شود.

دکتر کاظم رهنما مدیر مرکز طبی کودکان گفت: چالش ها را به کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دسته بندی کنیم و به دنبال راهکار برای آنها باشیم. لازم است اولین روز اجرا این طرح را با چالش های که مواجه خواهیم شد درنظر بگیریم و راهکارهای لازم را پیش بینی کنیم.

مریم رادین منش رییس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه در زمینه امکانات موجود برای دسترسی ادمین بیمارستان ها به منظور ثبت نام پزشکان توضیحاتی را بیان کرد.

دکتر ژاله شوشتریان گزارشی  را در خصوص عدم هم خوانی کدها در بیمه سلامت و تامین اجتماعی ارائه کرد.

در این جلسه مدیران بیمارستان به بیان گزارشی از اقدامات موجود و چالش های که با آن مواجه هستند پرداختند.

مقاومت برخی پزشکان، عدم همسان بودن قیمت داروها و تعریف نشدن داروهای آزاد در پنل بیمه ها، مسایل مربوط به دسترسی ها در ثبت نام پزشکان، خطاهای موجود در پنل تامین اجتماعی، اختلال کد در مسیر دیتاس، کندی سیستم، مشکل شبکه در برخی بیمارستان ها، عدم تطابق قیمت ها در سازمان بیمه گر و سامانه سپاس، عدم امکان چاپ در برخی مراحل و... از چالش های مطرح شده در این جلسه بود .‌

الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *