محتوای خبری معاونت غذا و دارو

17 مهرماه روز جهانی تخم‌مرغ/ شعار امسال روز جهانی تخم‌مرغ سلامت برای همه، تخم‌مرغ برای همه

حضور کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو در دبستان پسرانه امام حسین (ع) منطقه شش

تخم‌مرغ و شیراز معدود غذاهای شناخته‌شده در طبیعت هستند که می‌تواند نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین کنند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ  مهندس بیتا نافعی کارشناس مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو روز چهارشنبه 17 مهر 98 در دبستان پسرانه امام حسین (ع) واقع در منطقه شش تهران در خصوص تعریف پروتئین، نقش پروتئین ها در بدن و اهمیت مصرف آنها سخنرانی کرد.
مهندس نافعی در خصوص ضرورت مصرف پروتئین در کودکان و نوجوانان و منابع پروتئین از جمله ماهی،  گوشتهای قرمز، لبنیات، تخم مرغ، حبوبات و ... توضیحاتی داده شد.
وی در ادامه در مورد خواص تخم مرغ، نحوه خرید تخم مرغ سالم، شناسایی تخم مرغ سالم از کهنه و چگونگی نگهداری آن در منزل مطالبی را از جمله بلافاصله پس از خرید تخم مرغ، آن را به یخچال منتقل کنید، تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید، تخم مرغ ها را برای نگهداری شستشو نکنید زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می شود و آلودگی به داخل آن راه می یابد، بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا 4 درجه سانیگراد و رطوبت 85 درصد می باشد، ارائه کرد.
کارشناس مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در ادامه در مورد نحوه شناسایی عملی تخم مرغ کهنه و فاسد گفت: وقتی تخم مرغ در آب شناور می ماند که اتاقک هوایی آن به اندازه کافی برای شناور نگهداشتن تخم مرغ بزرگ شده باشد و این به مفهوم کهنه بودن آن است. برای اطمینان از فاسد بودن تخم مرغ کهنه آنها را قبل از استفاده در یک ظرف جداگانه بشکنید. یک تخم مرغ فاسد چه پخته باشد و یا خام پس از شکسته شدن پوسته بوی نامطبوعی از خود متصاعد می کند.
مهندس نافعی در پایان به اهمیت مصرف تخم مرغ و خواص آن یادآور شد: تخم مرغ از جایی خریداری شود که دمای مناسب نگهداری و مشخصات تولید روی آن درج شده باشد.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر