محتوای خبری معاونت غذا و دارو

در جشنواره مجازی نوآورانه دانشگاه

«BPMS» به عنوان طرح برگزیده و برتر معاونت غذا و دارو انتخاب شد

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه طرح BPMS (سامانه مدیریت دارو و تجهیزات پزشکی) در جشنواره مجازی نوآورانه دانشگاه موفق به کسب رتبه برتر شد.

گالری عکس 1
گالری عکس2
گالری عکس 3

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو،  درمراسمی که به منظور تجلیل از برگزیدگان جشنواره مجازی نوآورانه دانشگاه در روز 15 اسفند 95 برگزار شد، معاونت غذا و دارو دانشگاه در طرح سامانه مدیریت دارو و تجهیزات پزشکی توانست رتبه اول را کسب کند.
مهندس یحیی عسگری مجری این طرح برگزیده گفت: امروزه کلیه فرایندها در حال الکترونیکی شدن هستند و قدم صحیح برداشتن در این مسیر حائز اهمیت می باشد. در این میان، مشکلاتی همانند روند طولانی تائید و افزودن دارو به لیست فرمولاری بیمارستان ها، عدم دسترسی راحت به لیست فرمولاری، عدم چابکی سازمان ها در تغییرات فرایندها، اتکای بیش از حد سازمان ها به شرکت های نرم افزاری باعث شد تا به دستور دکتر حاجی محمودی، تیمی جهت حل مشکل تشکیل شود.
وی در ادامه افزود: در بررسی چندین ماهه موضوع، راه حل های جهانی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت، استفاده از سیستم های مدیریت فرآیند کسب و کار یا همان BPMS ها پیشنهاد شد. در پی آن، تیمی متشکل از پرسنل معاونت غذا و دارو اقدام به طراحی و پیاده سازی سامانه کردند و در این راستا نظرات ذینفعان که همان پرسنل درمانی می باشند نیز جمع آوری شد و مدنظر قرار گرفت. در نهایت تلاش ها منجر به ظهور سامانه سامدت یا همان سامانه مدیریت دارو و تجهیزات پزشکی شد که روش و سیستمی برای تعریف، مدیریت، تحلیل و بهینه‎سازی  فرآیند فرمولاری می باشد.
مهندس عسگری در خصوص مزایای این طرح یادآور شد: از جمله مزایای این سامانه، بهینه سازی فرایندهای فرمولاری، افزایش کارآمدی، کاهش هزینه ها، افزایش توانایی مدیریت و نظارت مدیران، چابکی سازمان در همسوسازی خود با تغییرات فرمولاری، مستندسازی و تعریف فرایندها، حذف فعالیتهای غیر ضروری، کنترل کارایی فرایندهای در حال اجرا، امنیت بالا و کاربری راحت سامانه، ادغام جدیدترین نسل نرم افزار ها با بهینه سازی امور و مدیریت فرایندهای فرمولاری است.
وی تصریح کرد: سامانه دارای قابلیت ها و بخش های مختلفی است، به طور مثال با انتخاب نام بیمارستان، لیست داروهای موجود در فرمولاری آن قابل مشاهده است و می توان با انتخاب نمودارها از وضعیت مصرف داروها در آن بیمارستان اطلاع یافت و نمودارهای لازم را مشاهده کرد.
توضیح این که، در حال حاضر امکان بررسی و مشاهده نقاط واقع در محدوده نظارتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در آدرس http://fdobpms.tums.ac.ir/ وجود دارد که می توان با انتخاب مکان مورد نظر، از در محدوده بودن آن اطلاع یافت.
این طرح به سرپرستی دکتر منان حاجی محمودی و با اجرای کارگروه متشکل از مهندس یحیی عسگری، دکتر منا کارگر، دکتر عطیه محمدی و مهندس هاشم زاده اجرا شد.

خبر: کریمی



خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر