محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو:

آموزش برچسب اصالت کالا و نظام ردیابی، ره‌گیری و کنترل اصالت کالا به دانش آموزان پسرانه علامه طباطبایی

آموزشی ' برچسب اصالت کالا و نظام ردیابی، ره‌گیری و کنترل اصالت کالا به دانش آموزان پسرانه علامه طباطبایی به مدت دوروز توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: به مدت دو روز کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی مهندس مهدی اسدیان ، مهندس کسرا مومنیان به آموزش برچسب اصالت کالا و نظام ردیابی، ره‌گیری و کنترل اصالت کالا در دو گروه دانش آموزان پسرانه علامه طباطبایی یکشنبه و دوشنبه 27 و 28 مراد ۹۸ در محل مدرسه علامه طباطبایی منطقه شش تهران برگزار شد.
مهندس مهدی اسدیان  کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در ابتدا ضمن توضیح مختصری در خصوص تعریف قاچاق کالا و ارز، گفت: یکی از شاخص‌های بررسی اصالت فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی آماده مصرف (فرآیند شده) وارداتی نظیر شکلات، بیسکویت، آدامس، انواع کرم، شامپو، رنگ مو، خمیردندان و سایر محصولات، ابزاری جهت نظارت مردمی بر محصول مصرفی و ایجاد ارتباط بین مصرف‌کنندگان و مراجع تائید کننده جهت تضمین اصالت و سلامت کالا است.
مهندس کسرا مومنیان در ادامه در مورد انواع برچسب ره‌گیری اصالت کالا شامل برچسب‌های قدیمی، برچسب‌های جدید و برچسب‌های تقلبی و نامعتبر، برچسب ره‌گیری اصالت کالا، شناسه ره‌گیری، بارکد میل‌های (شماره تجاری فرآورده)، سری ساخت، تاریخ انقضاء، کد ۱۶ رقمی، سامانه‌های استعلام اصالت به‌صورت عملی توضیحات جامع و مبسوطی را ارائه کرد و در پایان جلسه ماکت‌های آموزشی کالا و برچسب کالا، بروشورهایی با عناوین سلامت و ایمنی کالاهای سلامت‌محور تولید داخل و کالاهای سلامت‌محور وارداتی، بین حاضرین توزیع و توضیحاتی ارائه کرد.
خبرنگار: خدیجه آب پر 
عکاس: مرتضی ابراهیمی

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر