محتوای خبری معاونت غذا و دارو

آموزش مجازی توصیه‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از کروناویروس در دبیرستان دخترانه بتول بقا

آموزش مجازی تغذیه مناسب به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن به دبیرستان دخترانه بتول بقا در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، به مناسب هفته سلامت آموزش مجازی باهدف آگاهی دانش آموزان دبیرستان دخترانه بتول بقا به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن روز چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو توصیه‌های تغذیه‌ای به‌منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن مبنی بر دریافت متنوع و متعادل از تمام گروه‌های غذایی طی وعده‌ها و میان وعده‌های منظم در طول روز ارائه داد.
وی همچنین به اهمیت دریافت مایعات کافی و منابع طبیعی ویتامین سی، روی و آهن و ویتامین‌های گروه ب و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی تأکید کرد.

کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران ابتلا به کرونا گفت: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه‌های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزی‌های دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل‌کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه‌ای، جعفری، پیازچه، شاهی، گوجه‌فرنگی که از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند؛ از خودتان مراقبت کنید.

همچنین توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران ابتلا به کرونا در صورت وجود بی‌اشتهایی، اسهال و استفراغ مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت اعلام شده عمل کنند.

وی در آخر گفت: مراقب خود باشد و پیشگیری را جدی بگیرید. مدت شست‌و‌شوی دست‌ها حداقل به‌اندازه ۲۰ ثانیه برسانید و تمامی قسمت‌های دست (انگشتان خصوصاً انگشت شست، کف دست و مچ دست) باید شسته شود؛ در صورت عدم دسترسی به آب از ژل‌های ضدعفونی‌کننده  با پایه الکل که نیاز به شستشو با آب ندارند، برای شستن دست استفاده کنید.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *