آموزش نکات مهم برای وعدههای غذای سالم در دبستان پسرانه حکمت به مناسبت هفته جهانی غذا برگزار شد
به مناسبت هفته جهانی غذا آموزش نکات مهم برای وعدههای غذای سالم در دبستان پسرانه حکمت به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/mp.jpg)
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: صبح امروز 24 مهر 98 به مناسبت هفته جهانی غذا آموزش وعدههای غذای سالم (با محوریت چند نکته برای وعدههای غذایی سالم) در محل دبستان پسرانه حکمت به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس واحد تحقیق و توسعه؛ لبنیات را فراموش نکنید: وعده غذایی خود را با یک فنجان شیر بدون چربی یا کمچرب همراه کنید زیرا مقادیر یکسان کلسیم و مواد مغذی ضروری دیگر اما مقادیر کمتر چربی و کالری را دارا میباشند.
وی در خصوص کاهش مصرف نمک و برداشتن نمک دان از سر سفرها و توجه به طعم طبیعی غذاها لازم و ضروری است گفت: مصرف غذاهایی را که شکر ، نمک یا چربی، تشکیلدهنده اول واصلیشان است را کاهش دهید.
کارشناس واحد تحقیق و توسعه افزود: آب نسبت به بسیاری از انتخابهای روتین نوشیدنی، انتخاب بهتری است. بنابراین نوشیدنیهای دارای کالری بالا را محدود کنید و از نوشابههای انرژیزا، نوشابههای ورزشی و سایر نوشابههای شکر دار صرفنظر کنید.
وی همچنین گفت: به محتویات غذاها توجه کنید چون از برچسب اطلاعات تغذیهای و برچسب مواد تشکیلدهنده برای پی بردن به محتوای مواد مغذی غذاها و نوشیدنیها استفاده کنید.
خبرنگار: خدیجه آب پر
خبرنگار: خدیجه آب پر
ارسال به دوستان