محتوای خبری معاونت غذا و دارو

استقرار غرفه معاونت غذا و دارو تهران در هشتمین همایش طلای سبز

غرفه معاونت غذا و دارو تهران با هدف ارتقای آگاهی عموم مردم در خصوص معرفی برچسپ اصالت کالا و با محوریت تشخیص اقلام سلامت محور اصیل و تقلبی (قاچاق) در هشتمین همایش طلای سبز برپا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی غذا و دارو، برپایی گردهمایی‌ها و همایش‌های تخصصی عرصه مناسبی برای شناخت چالش‌ها، انتقال دانش و تجربه و هم‌افزایی دستاوردهای نوین به‌شمار می‌رود و همایش طلای سبز با تأکید بر افزایش فرصت‌های صادراتی داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی، یکی از نمونه‌های موفق در حوزه پژوهش و آموزش محسوب می‌شود.
دبیرخانه دائمی این همایش با بهره‌مندی از دستاوردهای ادوار گذشته، هشتمین همایش طلای سبز را با حمایت مسئولین سازمان غذا و دارو،‌ دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآورده‌های گیاهان دارویی، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، دانشگاه‌های علوم پزشکی و دارویی و سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در این زمینه برگزار شد.
هشتمین همایش طلای سبز با هدف بررسی جایگاه فرآورده‌های طبیعی و داروهای گیاهی در ارتقای سطح سلامت جامعه و افزایش فرصت های اقتصادی صادرات غیرنفتی همراه با نمایشگاه جانبی روزهای 19تا 21تیرماه سال1398درمرکز همایش‌های‌ بین المللی هتل المپیک تهران برگزار می شود.
حضور غرفه اصیل بخریم معاونت غذا و دارو در هشتمین همایش طلای سبز
غرفه معاونت غذا و دارو تهران با هدف ارتقای آگاهی عموم مردم در خصوص معرفی برچسپ اصالت کالا با محوریت تشخیص اقلام سلامت محور اصیل و تقلبی (قاچاق) از یکدیگر و نمایش آثار هنری هنرمندان کشور در زمینه گرافیک، اینفو میشن و کاریکاتور روز چهارشنبه 19 تیر 98 در هشتمین همایش طلای سبز در محل مرکز همایش‌های‌ بین المللی هتل المپیک تهران برپا شد.
دکتر مجدی نسب قائم مقام اداره فراورده های طبیعی سنتی و مکمل در خصوص حضور این غرفه در این همایش گفت:غرفه اصیل بخریم تلفیقی از هنر و تخصص به منظور فرهنگ سازی ضرورت مصرف کالاهای اصیل است.
وی همچنین افزود: مصرف کالای سالم و اصیل یک موضوع فرهنگی بوده و تا وقتی عموم مردم در این خصوص دست به دست هم ندهند کاری نمی توان از پیش برد.
مجدی نسب اظهار داشت: براساس شیوه عملکرد طرح کنترل اصالت، مشاهده برچسب الصاق شده بر روی فراورده های سلامت کافی نبوده و برای تشخیص کالاهای اصیل لازم است اطلاعات بر روی برچسب به روش های پیامکی، اینترنتی یا نرم افزارهای مختلف تلفن همراه استعلام شود.
وی در پایان توجه به برچسب کنترل اصالت کالا را در مبارزه با قاچاق کالا موثر دانست.
توضیح اینکه بروشور هایی با عنوان سلامت و ایمنی کالاهای سلامت محور وارداتی و نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور  'ttac' بین بازدیدکنندگان توزیع شد.
خبرنگار: سمیه رنجبر

عکاس: مرتضی ابراهیمی

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر