اولین جلسه هماهنگی ویژه برنامه های روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو
هماهنگی و تبیین برنامهها جهت برگزاری مراسم روز جهانی غذا با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، آزمایشگاه و واحد تحقیق و توسعه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/gah.jpg)
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، اولین جلسه هماهنگی روز جهانی غذا، جلسهای با حضور دکتر نجاریان مشاور اجرایی معاونت، دکتر تهمینه اکبر زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، مهندس کاظمیان رئیس اداره امور عمومی، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل موادغذایی، آرایشی و بهداشتی در تاریخ 27 شهریور 95، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دکتر نجاریان، ضمن تائید اینکه برنامهی جهانی غذا امسال با پیام آبوهوا در حال تغییر است، کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند در خصوص ویژهبرنامههای سراسر روز جهانی غذا با "محوریت اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت " بهعنوان محور ملی با زیرمجموعههای کاهش مصرف قند، نمک، چربی، نشانگرای رنگی تغذیهای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامتی، در سال جاری با حاضرین در جلسه به بحث و تبادلنظر پرداخت./ق
عکس و خبر: خدیجه آب پر
ارسال به دوستان