محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه

اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو 22002

کارگاه آموزشی باهدف یکسان‌سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی برای تکمیل PRPS کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو 22002 در محل سالن شورای معاونت مورخ 10 شهریور 98 برگزار شد.
این نشست به‌منظور یکسان‌سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی به منظور تکمیل PRPS کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی با حضور مهندس علیرضا غیاثی مدرس رسمی آکادمی توف ایران، المان و مدرس تائید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو به‌عنوان مدرس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مهندس غیاثی ابتدا به تعریف واژگان مطابق ایزو 22002 و استاندارد ملی 1-13963 پرداخت و در ادامه بندهای چک‌لیست PRPS به بحث و گفتگو با کارشناسان پرداخت.
توضیح اینکه: در این دوره آموزشی نحوه تکمیل فرم‌های ارزیابی برنامه‌های پیش‌نیازیPRPS  تشریح شد.
خبرنگار:خدیجه آب پر
عکاس:مرتضی ابراهیمی

 

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر