محتوای خبری معاونت غذا و دارو

بررسی آنالیز تجهیزات هتلینگ بیمارستان شریعتی در معاونت غذا و دارو

نشست آنالیز تجهیزات هتلینگ بیمارستان شریعتی باهدف یکپارچه‌سازی کمی و کیفی خدمات هتلینگ و استانداردسازی بر اساس نیاز و انتظارات خدمات گیرندگان بیمارستان شریعتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ جلسه بررسی آنالیز تجهیزات هتلینگ بیمارستان شریعتی مردادماه 97 با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر روئینی رئیس داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه، دکتر مهر پور رئیس بیمارستان شریعتی، دکتر عسگری معاونت درمان بیمارستان شریعتی، دکتر صادقی رئیس بخش مراقبت‌های دارویی بیمارستان شریعتی، دکتر فرزاد نژاد، دکتر سلطان محمدی و مهندس بابا زاده نمایندگانی از مجموعه داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه در دفتر معاون غذا و دارو برگزار شد.
 در ابتدای جلسه دکتر حاجی محمودی با اشاره به اینکه بیمه‌ها یک فهرست مشخصی برای اقلام هتلینگ دارند به ارائه گزارش مصرف اقلام هتلینگ بیمارستان شریعتی و مقایسه این بیمارستان با بیمارستان‌های مشابه پرداخت.
وی در ادامه ضمن ارائه گزارش در خصوص سهم هر بخش از هتلینگ بیمارستان شریعتی، بخش‌های پرهزینه این بیمارستان را مشخص کرد؛ و با توجه به استفاده از انواع پک‌های جراحی یک‌بارمصرف و ضرورت استفاده از انواع پارچه‌ای آن‌ها به بررسی خرید تجهیزات CSR برای استریل کردن پگ های پارچه‌ای پرداخت و مقرر گردید بیمارستان هر چه سریع‌تر نسبت به فعال‌سازی CSR اقدام نماید. همچنین در مصرف سایر اقلام هتلینگ از محصولات و تجهیزات پزشکی داخلی کشور به‌جز در موارد خاص استفاده شود.
دکتر صادقی بابیان اینکه میانگین مصرف را به کمترین حد رسانده‌ایم گفت: از سوم تیر امسال تاکنون توانسته‌ایم مصرف اقلام یک‌بارمصرف و تجهیزات مصرفی را به مقدار قابل‌ملاحظه‌ای با توجه به مشکلات کشور کم کنیم ولی در بسیاری موارد در قسمت‌های مختلف بیمارستان به‌عنوان‌مثال بخش ICU، اورژانس و...نتوانسته‌ایم کنترل قابل قبولی را داشته باشیم.
در ادامه مهندس بابا زاده در خصوص روال تأمین اقلام ارتوپدی به حاضرین گزارشی ارائه داد.
 
کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر