محتوای خبری معاونت غذا و دارو

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

برنامه آموزشی ملاحظات دارویی در سالمندان و نشانگر رنگی تغذیه ای ویژه روز جهانی سالمند برگزار شد

با توجه به افزایش تعداد سالخوردگان توجه به مسائل دارویی و تغذیه ای در این گروه سنی برای پیشگیری از بروز عوارض دارویی و تغذیه ای بسیار حائز اهمیت است.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ برنامه آموزشی ملاحظات دارویی در سالمندان و نشانگر رنگی تغذیه ای ویژه روز جهانی سالمند روز دوشنبه 8 مهر 98 در سرای محله وصال با حضور دکتر پریا عطایی و مهندس بیتا نافعی کارشناسان اداره تحقیق و توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این جلسه آموزشی دکتر عطایی در خصوص تفاوت عملکرد داروها در سالمندان در مقایسه با گروه‌های سنی دیگر، اقدامات در خصوص جلوگیری از بروز عارضه دارویی، توصیه‌های دارویی و چند اصل کلی درزمینه نگهداری داروها اشاره کرد.
وی همچنین به شرکت‌کنندگان حاضر در برنامه گفت: برای دریافت اطلاعات در مورد داروهای مصرفی خود می‌توانند با شماره 82101 تماس بگیرید.
در ادامه مهندس نافعی گفت: تغذیه سالم، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین می کند، باعث می شود تا هزینه های درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضاً آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد.
وی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده می شود و در واقع یک راهنمای سریع است که با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه برروی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج شود.
کارشناس واحد تحقیق و توسعه تصریح کرد: با توجه به خطرات مصرف بی رویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا 100 گرم یا میلی لیتر ماده غذایی، طراحی شده است. همچنین بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده می شود. در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط)و سبز (اندک) استفاده شده است.
خبرنگار: سمیه رنجبر
عکاس: مرتضی ابراهیمی

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر