برپایی غرفه علمی معاونت غذا و دارو "قطب یک کشوری"در همایش روز جهانی غذا
همایش روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران کشور باهدف معرفی کالاهای برتر و نشان ایمنی و سلامت برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مراسم روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت، ریاست سازمان غذا و دارو و نمایندگان مجلس و سایر مقامات لشگری و کشوری در سالن اجلاس سران برگزار شد.
دکتر هدایت حسینی مدیرکل اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص کمبود غذا در جهان گفت: قریب به 1 میلیارد نفر غذای سالم برای خوردن ندارند بنابراین باید به شرایط تولید غذا بیشتر توجه شود.
وی ضمن اشاره به اعطای نشان ایمنی و سلامت که عالیترین نشان در حوزه غذا است عنوان کرد: محصولاتی این نشان را میگیرند که باعث ارتقاء سلامت مصرفکنندگان شده باشند. در حال حاضر 145 محصول این نشان را اخذ کردهاند و در این همایش 26 محصول دیگر نشان سلامت و ایمنی را دریافت خواهند کرد.
وی افزود: ارتقاء و افزایش مصرف مواد لبنی بهطور جدی در دستور کار قرارگرفته است بنابراین محصولات فراوردههای لبنی غنیشده با ویتامین دی و نیز محصولات فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده امروز این نشان را دریافت میکنند.
وی ادامه داد: میوههای خشک و خشکبارها باید جایگزین مصرف برخی تنقلات که حاوی نمک و شکر و اسید چرب هستند شوند تا مطابق با توصیههای وزارت بهداشت سرانه مصرف این مواد بالاتر رود.
مدیرکل اداره نظارت و ارزیابی فراوردههای خوراکی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی ضمن اشاره به برنج ایرانی و زرشک به عنوان یک فراورده مؤثر در ارتقاء سلامت بیان کرد: برخی از تولیدکنندگان برنج توانستهاند میزان آلایندهها را تا 50 درصد کاهش دهند.
دکتر حسینی ادامه داد: چای از دیگر فراوردههای بومی است که توانسته است ضمن کاهش آلایندهها در ارتقاء سلامت مؤثر باشد و به عنوان نوشیدنی سالم جایگزین نوشیدنی با شکر بالا شود.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: در راستای اعطای نشان ایمنی و سلامت، امیدواریم صنایع غذایی همکاری بیشتری داشته باشند تا ضمن افزایش این محصولات رقابت سالم نیز بین تولیدکنندگان ایجاد شود.
در حاشیه این همایش غرفههایی از سراسر کشور جهت عرضه و معرفی محصولات سالم به نمایش گذاشته شد و معاونت غذا و دارو به عنوان قطب یک کشوری ازجمله غرفههایی بود که مورد بازدید دکتر هاشمی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر دیناروند و جمع کثیری از بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در پایان این همایش از کتاب نقش صنعت غذا در ایران رونمایی و اولین نسخه کتاب به رضا باکری برادر شهید باکری دبیر انجمن فراوردههای لبنی ایران اهدا شد. همچنین سیب سلامت و تندیس سرآمد صنعت به برگزیدگان مراسم اهدا شد./ق
عکس و خبر:خدیجه آب پر
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مراسم روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت، ریاست سازمان غذا و دارو و نمایندگان مجلس و سایر مقامات لشگری و کشوری در سالن اجلاس سران برگزار شد.
دکتر هدایت حسینی مدیرکل اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص کمبود غذا در جهان گفت: قریب به 1 میلیارد نفر غذای سالم برای خوردن ندارند بنابراین باید به شرایط تولید غذا بیشتر توجه شود.
وی ضمن اشاره به اعطای نشان ایمنی و سلامت که عالیترین نشان در حوزه غذا است عنوان کرد: محصولاتی این نشان را میگیرند که باعث ارتقاء سلامت مصرفکنندگان شده باشند. در حال حاضر 145 محصول این نشان را اخذ کردهاند و در این همایش 26 محصول دیگر نشان سلامت و ایمنی را دریافت خواهند کرد.
وی افزود: ارتقاء و افزایش مصرف مواد لبنی بهطور جدی در دستور کار قرارگرفته است بنابراین محصولات فراوردههای لبنی غنیشده با ویتامین دی و نیز محصولات فاقد مواد افزودنی و نگهدارنده امروز این نشان را دریافت میکنند.
وی ادامه داد: میوههای خشک و خشکبارها باید جایگزین مصرف برخی تنقلات که حاوی نمک و شکر و اسید چرب هستند شوند تا مطابق با توصیههای وزارت بهداشت سرانه مصرف این مواد بالاتر رود.
مدیرکل اداره نظارت و ارزیابی فراوردههای خوراکی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی ضمن اشاره به برنج ایرانی و زرشک به عنوان یک فراورده مؤثر در ارتقاء سلامت بیان کرد: برخی از تولیدکنندگان برنج توانستهاند میزان آلایندهها را تا 50 درصد کاهش دهند.
دکتر حسینی ادامه داد: چای از دیگر فراوردههای بومی است که توانسته است ضمن کاهش آلایندهها در ارتقاء سلامت مؤثر باشد و به عنوان نوشیدنی سالم جایگزین نوشیدنی با شکر بالا شود.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: در راستای اعطای نشان ایمنی و سلامت، امیدواریم صنایع غذایی همکاری بیشتری داشته باشند تا ضمن افزایش این محصولات رقابت سالم نیز بین تولیدکنندگان ایجاد شود.
در حاشیه این همایش غرفههایی از سراسر کشور جهت عرضه و معرفی محصولات سالم به نمایش گذاشته شد و معاونت غذا و دارو به عنوان قطب یک کشوری ازجمله غرفههایی بود که مورد بازدید دکتر هاشمی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر دیناروند و جمع کثیری از بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در پایان این همایش از کتاب نقش صنعت غذا در ایران رونمایی و اولین نسخه کتاب به رضا باکری برادر شهید باکری دبیر انجمن فراوردههای لبنی ایران اهدا شد. همچنین سیب سلامت و تندیس سرآمد صنعت به برگزیدگان مراسم اهدا شد./ق
عکس و خبر:خدیجه آب پر
ارسال به دوستان