محتوای خبری معاونت غذا و دارو

برپایی میز آموزشی به مناسبت هفته جهانی غذا در مرکز طبی کودکان به همت معاونت غذا و دارو

به مناسبت هفته جهانی غذا، میز آموزشی معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت در مرکز طبی کودکان برپا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ به مناسبت هفته جهانی غذا میز آموزشی باهدف معرفی برچسب اصالت کالا، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت، کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها روز یکشنبه 28 مهر 98 در مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در راستای اجرای برنامه‌های گرامیداشت روز جهانی غذا، در این میز آموزشی که با محوریت معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت برپاشده؛ مهندس بیتا نافعی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی توضیحات لازم در خصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آن‌ها توجه کرد، حداقل اطلاعات که باید بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل به زبان فارسی نوشته‌شده باشد و اینکه الصاق برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات سلامت‌محور شرط لازم بوده اما کافی نیست و لازم است مصرف‌کنندگان پس از خرید کالا نسبت به استعلام کد 16 رقمی مربوطه اقدام نمایند، به مراجعه‌کنندگان ارائه دادند.
همچنین: در این غرفه آموزشی، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت با استفاده از استند و پوستر معرفی و پمفلت‌هایی در این خصوص توزیع شد.
مهندس نافعی معاونت غذا و دارو با در دست داشتن بروشور نشانگر رنگی، مراجعه‌کنندگان را با آرم سازمان غذا و دارو مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی و هدف از این برچسب‌گذاری آشنا کرده و  پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌ها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزی‌ها و میوه‌ها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیه‌ای بین آنان توزیع شد.
خبرنگار: سمیه رنجبر
عکاس: مرتضی ابراهیمی

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر