برپایی کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش نیازهای آن GMP و GHP در معاونت غذا و دارو دانشگاه
کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش نیازهای آن GMP و GHP، برای آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ کلاس آموزشی با عنوان 'آموزش سیستم HACCP و پیش نیازهای آن GMP و GHP '، روز 25 مهر ۹۶، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
همچنین: در این دوره مهندس زینب آقامحسنی کارشناس مسئول صدور پروانه ساخت اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ابتدا در خصوص حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات مواد غذایی (GMP) توضیحاتی ارائه کرد.
وی در ادامه: در خصوص مبانی، نحوه مستند سازی و ممیزی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی به طور کامل و جامع صحبت کرد.
توضیح اینکه در پایان این کلاس کارگاه آموزشی برگزار گردید؛ و بعد از اتمام کارگاه از شرکت کنندگان در دوره، آزمونی برای سنجش آنها گرفته شد.
ارسال به دوستان